Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.10.2022 00:19

Atât strada Locotenent Stancu Ion, cât și pasajul de lângă Pavcom, urmează să fie în curând finalizate


A A

Reabilitare de amploare cu fonduri UE la Târgoviște

Reabilitare de amploare cu fonduri UE la Târgoviște

*Investițiile fac parte din proiectul european care a vizat reabilitarea mai multor străzi și bulevarde importante din municipiul Târgoviște, cum ar fi: strada Gării, Bulevardul „Regele Carol” și Bulevardul „Mircea cel Bătrân”

 

Încă o stradă reabilitată din municipiul Târgoviște se apropie de finalizare! Primarul Daniel Cristian Stan și ceilalți membri din executivul Primăriei, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, precum și city managerul Gabriel Boriga, au făcut o vizită în teren la investiția ce vizează reabilitarea străzii Locotenent Stancu Ion, din Târgoviște. Cu acest prilej, primarul a susținut și o conferință de presă, în care a precizat că atât strada Locotenent Stancu Ion, cât și pasajul de lângă Pavcom, urmează să fie în curând finalizate.

Ambele investiții fac parte din proiectul european, care a vizat reabilitarea mai multor străzi și bulevarde importante din municipiul Târgoviște, cum ar fi: strada Gării, Bulevardul „Regele Carol” și Bulevardul „Mircea cel Bătrân”. Totodată, edilul șef a mai transmis că în primăvara anului viitor vor debuta lucrările pe proiectul Anghel Saligny, în cadrul căruia vor fi reabilitate nu mai puțin de 17 străzi din Târgoviște, acesta fiind cel mai amplu proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere demarat de administrația publică locală.

„Pe strada Locotenent Stancu Ion din municipiul Târgoviște este în derulare un proiect european de reabilitare și modernizare a străzilor din municipiul nostru. Este ultima stradă care se reabilitează în cadrul proiectului european, care a vizat strada Gării, Bulevardul „Regele Carol”, Bulevardul „Mircea cel Bătrân” și de asemenea, se lucrează la pasajul rutier de lângă Pavcom. Luna aceasta, atât strada Locotenent Stancu Ion, cât și pasajul de lângă Pavcom, urmează să fie finalizate. În primăvară, cel târziu, va debuta un proiect și mai amplu de reabilitare a infrastructurii rutiere a municipiului Târgoviște. Este vorba despre proiectul pe Anghel Saligny, un proiect în valoare de 42 de milioane de lei, care vizează numai puțin de 200.000 de metri pătrați de străzi și trotuare din municipiul Târgoviște, este cel mai amplu proiect de dezvoltare a infrastructurii din municipiul Târgoviște. Ca străzi, aș exemplifica: cu Bulevardul Libertății, cu Bulevardul Independenței, cu strada Calea Domnească, cu Boerescu Zaharia, cu Virgil Drăghiceanu, cu 9 mai și cu străzi din microraionul nr 4 și 5, strada Maior Brezișeanu, Pârvan Popescu, Ana Ipătescu, Mihai Eminescu și așa mai departe. În total avem 17 străzi care urmează să fie reabilitate pe acest proiect”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Stabilitatea vine de la Berlin
Târgoviștea îmbracă „hainele” de sărbători
A fost finalizat studiul de fezabilitate pentru modernizarea DJ 714
Programul „Masa caldă” cuprinde 5 școli
Marșul Antiviolență, la Târgoviște
Utilajele de deszăpezire, pregătite pentru sezonul rece
Stabilitatea vine de la Berlin
Sprijin oferit Centrului pentru vârstnici din Răcari
Eveniment de înaltă ținută științifică la Universitatea „Valahia”
Pensionarii se mobilizează pentru creșterea punctului de pensie cu 15%


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Stabilitatea vine de la Berlin

Coaliția din fruntea Germaniei este stabilă și puternică, iar poziția liderului europeano-german Ursula von der Leyen este incontestabilă. Într-o simbioză perfectă cu Bruxelles-ul, Berlinul își exprimă deschis opinia despre extinderea Uniunii Europene sau despre relațiile comerciale cu alte continente, despre tot ce contează cu adevărat la nivel comunitar.

Germania are o voce puternică la... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale