Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.07.2022 00:19

În municipiul Târgoviște,


A A

Reabilitare de amploare a infrastructurii rutiere

Reabilitare de amploare a infrastructurii rutiere

*Primarul Daniel Cristian Stan a vorbit ieri despre proiectul de anvergură finanțat prin programul Anghel Saligny, care privește reabilitarea mai multor străzi și bulevarde importante din municipiu, iar valoarea totală pentru această investiție va fi de 43 de milioane de lei

 

Administrația publică locală se pregătește să mai bifeze o investiție importantă pe zona de infrastructură. Ieri, executivul Primăriei Târgoviște a făcut o vizită în teren la șantierul ce privește reabilitarea străzii Plantelor. Primarul Daniel Cristian Stan, însoțit de viceprimarul Monica Ilie și city managerul orașului, Gabriel Boriga, a transmis că astăzi va fi turnat ultimul strat de asfalt pentru strada menționată, iar proiectul va fi finalizat în aceste zile. Totodată, primarul a mai vorbit și despre proiectul de anvergură pe Anghel Saligny, care privește reabilitarea mai multor străzi și bulevarde importante din municipiu, iar valoarea totală pentru această investiție va fi de 43 de milioane de lei.

„Ne aflăm pe strada Plantelor din municipiul Târgoviște, aici unde urmează să fie turnat ultimul strat de asfalt în cadrul proiectului de modernizare și reabilitare al acestei străzi. Pentru că tot discutăm despre capitolul infrastructură în municipiul Târgoviște, vreau să precizez că în perioada imediat următoare vor avea loc câteva intervenții foarte importante. Mă refer într-o primă etapă la proiectul de 43 de milioane de lei pe care îl vom derula Anghel Saligny. Aici avem străzi importante din municipiul Târgoviște. Voi da câteva exemple, este vorba despre Bulevardul Independenței, Bulevardul Libertății, Calea Domnească, strada 9 Mai, Virgil Drăghiceanu, Boerescu Zaharia, Gabriel Popescu. De asemenea, vor fi reabilitate străzi din microraionul nr 4, nr 5, Ana Ipătescu, Mihai Eminescu, Maior Brezișeanu, Pârvan Popescu, Costache Olăreanu și așa mai departe. Este vorba despre un proiect de 43 de milioane de lei. Finanțarea este asigurată de la Guvernul României prin Anghel Saligny. Sper ca luna aceasta, cel puțin luna viitoare să reușim să semnăm finanțarea. După aceea lucrăm la documentația pentru licitația de execuție și putem începe acel proiect anul acesta, dacă nu, cel puțin în primăvară” , a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Autoritățile locale din Runcu anunță noi proiecte de investiții
Medicii de familie, cu plata la zi
Turismul dâmbovițean, în regres
Gaze naturale în comuna Raciu
252 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Parteneriat important la orizont
241 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Primăria Runcu își propune asfaltarea a trei kilometri de drumuri
Scăderi importante privind autorizațiile de construcție pentru locuințe
263 de locuri de muncă disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale