Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.09.2022 00:14

La Dobra...


A A

Rețeaua de gaze naturale, în așteptare

Rețeaua de gaze naturale, în așteptare

Ștefan Khalil


Comuna Dobra este una dintre localitățile care s-au dezvoltat cel mai mult din județul Dâmbovița în ultimii ani. Aproape toate străzile din localitate au fost asfaltate, infrastructura rutieră prezentându-se impecabil, la fel și infrastructura educațională, unde au fost făcute multe schimbări unităților de învățământ, iar conducerea Primăriei a anunțat că vor fi demarate și alte investiții la acest capitol.

Unul dintre impedimentele cele mai mari din Dobra este rețeaua de gaze naturale, o utilitate atât de necesară și atât de așteptată de locuitorii comunei. În ciuda eforturilor făcute de către administrația publică locală, nu a mai fost făcut nici un pas înainte, deoarece în proiect sunt și alte localități, cum ar fi Cornățelu, Bilciurești și Cojasca.

Totuși, în continuare, la Dobra, se fac demersuri pentru realizarea rețelei de gaze naturale. Potrivit primarului Daniel Nica, a fost depusă documentația pentru urbanism, pe programul național Anghel Saligny.

„Despre rețeaua de gaze, vă pot spune că am depus documentația pe programul Anghel Saligny. Sunt implicate în această investiție patru localități, Dobra, Cornățelu, Bilciurești și Cojasca. Este o utilitate importantă, pe care trebuie neapărat să o realizăm. Momentan, nu putem veni cu informații exacte, pentru că nu mai depinde nimic de administrația noastră. Noi am strâns semnăturile, am făcut demersurile pentru obținerea sursei de finanțare, acum, totul este în mâna guvernanților”, a transmis primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ultimele pregătiri pentru campania de vaccinare de toamnă antirabică
Persoane reținute și cercetate de polițiștii dâmbovițeni
Peste 3700 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
Aspecte de bază privind REVISAL
Cursuri anti-drog pentru polițiști
Daruri pentru Azilul de la Bălteni
„Ziua de Curățenie Națională”
Jandarmii, acțiune de ecologizare de Ziua Muntelui
Creșterea numărului de infecții respiratorii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidătoarea nesimțire

George Coandă


Este clar, parlamentarii patriei, și de stânga, și de dreapta, și-au pierdut de-a binelea uzul rațiunii, căzând în plasa întinsă de UDMR. Propunând în Parlamentul României ca salariile parlamentarilor, administrației prezidențiale și publice locale să fie substanțial crescute, iar parlamentarii validând prin vot... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale