Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.09.2021 00:16

Ieri,


A A

Razie rutieră de proporții

Razie rutieră de proporții

*În urma unei razii organizate la nivel județean, polițiștii de la rutieră și ordine publică au constatat 2 infracțiuni, au aplicat peste 370 de sancțiuni contravenționale și au reținut 8 permise de conducere

 

La data de 29 septembrie a.c., în intervalul orar 06:00-10:00, polițiștii de la rutieră și ordine publică au organizat o razie pentru depistarea și sancționarea abaterilor comise de participanții la traficul rutier. În cadrul raziei organizate, polițiștii au urmărit în special verificarea legalității transportului de persoane și a respectării normelor privind circulația pe drumurile publice.

Activitatea a avut ca scop reducerea riscului rutier și implicit creșterea gradului de siguranță în timpul deplasărilor pe drumurile publice din Dâmbovița, totodată, fiind verificat și modul în care sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

În urma activităților din teren, polițiștii au constatat 2 infracțiuni la regimul rutier și au aplicat 374 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 108.460 de lei. Dintre acestea, 330 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 20 la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 12 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, 52 de conducători auto au fost sancționați pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 81 pentru neportul centurii de siguranță, 6 pentru transportul rutier al mai multor persoane decât numărul de locuri pe scaune prevăzut în certificatul de înmatriculare și 57 pentru defecțiuni tehnice la autovehicule.

Alte 37 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru abaterile comise de bicicliști și 7 pentru abaterile pietonilor.

De asemenea, polițiștii au reținut 8 permise de conducere, patru dintre acestea fiind pentru consumul de alcool la volan. La activitate au participat și reprezentanți de la Registrul Auto Român Dâmbovița. Precizăm că polițiștii dâmbovițeni continuă acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor, aceștia fiind permanent la datorie și pregătiți să intervină ori de câte ori este necesar.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (II)
Tinerețea Romanței la „Crizantema de aur”
Societățile mari din Târgoviște, afectate de creșterea facturilor la energie!
Simpozion dedicat Zilei Armatei Române
„Creșterea salariului minim nu îmbunătățește cu nimic situația”
Poliția Dâmbovița, cooperare cu autoritățile din Belgia
La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (I)
Refacerea DJ 714 din zona montană!
„E o situație critică! Spitalele sunt arhipline”
300 de solicitări de testări COVID pe zi
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (II)

Să amintim eroica ediția a 53-a – nu este o vorbă în vânt, chiar a fost eroică! – desfășurată în plină pandemie de COVID-19, când, pentru că restricțiile erau draconice, festivalul era cât pe-aci să-și întrerupă numărătoarea, ceea ce ar fi putut duce chiar la amânarea sa sine die. Și dacă s-ar fi petrecut așa ceva, ar fi fost unii invidioși păguboși care ar fi... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale