Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.02.2018 00:18

VOX POPULI


A A

Războiul PSD-SPP, văzut de târgovișteni

Războiul PSD-SPP, văzut de târgovișteni

CORVIN DUMITRICĂ


Prima măsură anunțată de premierul Viorica Dăncilă după învestitură a fost renunțarea la serviciile oferite de Serviciul de Protecție și Pază. În contextul scandalului SPP-PSD, care ia amploare, cu acuzații grave lansate dinspre Guvern spre conducerea SPP, părerile târgoviștenilor sunt împărțite în legătură cu această primă decizie a prim-ministrului Viorica Dăncilă. Unii dintre cei intervievați de reporterii „Jurnal de Dâmbovița” au considerat că este o măsură utilă, în vreme ce alții consideră că Guvernul are lucruri mult mai importante de făcut.

„Cred că este o măsură bună” vs. „Să se apuce de treabă!”

● Eu cred că este un lucru bun că a renunțat la serviciile SPP. Din câte cred eu, se cheltuiesc mulți bani cu aceste servicii. E bine că a procedat așa. ● Vreau să cred că trăim într-o țară sigură. Nu cred că este nevoie de atâta pază. Chiar și pentru demnitari sau Primul Ministru. ● Doamna Dăncilă să se apuce de treabă și să lase gogomăniile de acest gen. ● Cred că este o strategie de imagine. Este prima măsură pe care a luat-o. Să se ocupe de lucrurile cu adevărat serioase. ● Nu cunosc subiectul, dar cred că este o măsură bună. Din fericire, în țara noastră nu prea sunt probleme de securitate, așa cum bine știm că se întâmplă în alte state. Nu cred că o să aibă vreo problemă fără serviciile S.P.P. ● Să renunțe toți cei care beneficiază de aceste servicii și să vedem câți bani se economisesc. Aceste servicii sunt plătite cu bani publici și nu cred că este nevoie de atâta pază. ● Eu sunt de părere că prin această declarație a vrut să atragă atenția populației de la problemele cu adevărat importante. Sunt lucruri mult mai importante și mai urgent de făcut în țara această. ● Să lase SPP-ul și lucrurile de genul acesta și să se aplece mai mult către popor. Poporul este înfometat, poporul este mințit, poporul s-a săturat și nu știu câtă răbdare o să mai aibă. ● Nu știu despre ce este vorba, dar cred că nu trebuia să renunțe. Are totuși o funcție importantă și, la vremurile pe care le trăim, se poate întâmpla orice. ● Acest lucru nu este atât de important, importante sunt multele probleme de care ne lovim zilnic. Nu faptul că a renunțat la pază este cu adevărat important pentru noi.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Candidatura Elenei Udrea la prezidențiale, înfierată din Dâmbovița
Vocea dâmbovițenilor critică proiectul desființării SIIJ
"La pușcărie și să plătească despăgubiri!"
Reacții din Dâmbovița față de moțiunea de cenzură
"Europarlamentarii noștri să lupte mai mult pentru România"
"Nu doar peștele este contaminat. Foarte multe produse de la noi au probleme"
"Avem produse mai slabe, suntem lada de gunoi a Europei"
"Iohannis îl menține pe Lazăr fiindcă i-a rezolvat niște dosare"
Pesta porcină, pericol pentru cumpărăturile de Paște?
"Mașinile diesel interzise în Europa vor ajunge în România"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Parlamentul European - whisky sau limonadă?

“Parlamentul European e precum băutura Canada Dry, pare whisky, dar e limonadă”. Așa am învățat acum 20 de ani la masterul în studii europene de la Bruxelles. “Orice Executiv se bazează pe o majoritate în Legislativ pentru a pune în aplicare un program de Guvernare”, completa profesorul. Desigur, la nivel european situația este mai complexă, dar poate inspirarea din sistemele democratice funcționale e ceva de aprofundat.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale