Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.11.2018 00:25

După excluderea lui Adrian Țuțuianu din partid și desemnarea Rovanei Plumb ca președinte interimar la nivel județean,


A A

Război la vârful PSD Dâmbovița

Război la vârful PSD Dâmbovița

JURNAL DE DÂMBOVIȚA, AGERPRES

 


 

Tensiunile la vârful PSD Dâmbovița cresc dramatic de la o zi la alta, după excluderea senatorului Adrian Țuțuianu din Partidul Social Democrat. Desemnarea deputatului Rovana Plumb ca președinte interimar al organizației dâmbovițene a adus-o pe aceasta în colimatorul fostului președinte Adrian Țuțuianu. Potrivit AGERPRES, senatorul Adrian Țuțuianu, exclus din PSD, a declarat ieri că Rovana Plumb nu a fost în județul Dâmbovița „de aproape un an de zile“ și că nu a sprijinit „niciodată pe nimeni cu niciun proiect, chiar și acolo unde putea să o facă foarte aplicat“. „Dânsa nu a fost prin Dâmbovița de aproape un an de zile. Nu a sprijinit niciodată pe nimeni cu niciun proiect, chiar și acolo unde putea să o facă foarte aplicat, pentru că e ministrul Fondurilor Europene. Nu am avut, de exemplu, un sprijin pentru promovarea la două drumuri naționale pe Programul Operațional Infrastructură Mare. E vorba de DN 7, promis Grupului Renault din 2007, nu de azi, și de DN 71. Rovana Plumb văd că vorbește despre diverse lucruri, dar nu despre problemele din județul Dâmbovița. În general, dânsa a avut la un moment dat destul de multă susținere la publicul din Dâmbovița, poziția de ministru al Muncii în Guvernul Victor Ponta i-a creat un anume ascendent și o anume simpatie publică, dar la momentul acesta, oamenii din Dâmbovița și cei care sunt preocupați de problemele complicate pe care le are acest județ știu foarte clar că susținerea nu poate veni de la dânsa. Știu și primarii lucrul acesta și nu am nicio îndoială că cei mai mulți dintre ei nu vor răspunde la cântecul de sirenă al promisiunilor făcute de dânsa, de Oprea sau de alții care se vor alătura lor“, a susținut Țuțuianu, la Parlament. Tot AGERPRES spune că, în opinia lui Adrian Țuțuianu, Rovana Plumb, care a votat pentru excluderea sa din PSD, ar fi trebuit să aibă mai multă reținere, să se fi poziționat într-un fel neutru. „Am să vă spun foarte clar că primarii din Dâmbovița au avut continuu sprijinul meu, doamna Rovana Plumb nu a venit de un an de zile prin județul Dâmbovița. Eu am fost foarte elegant în acești ani și aveam de gând să fiu în continuare elegant, dar când votezi pentru excluderea mea și știi foarte bine că de ani de zile ai devenit parlamentar, europarlamentar pe munca oamenilor din Dâmbovița, ar fi trebuit doamna Rovana Plumb să aibă mai multă reținere, măcar să se fi poziționat într-un fel neutru față de ceea ce sa discutat acolo din respect față de noi toți cei din Dâmbovița“, a subliniat Adrian Țuțuianu.

Rovana Plumb: „PSD Dâmbovița va rămâne în continuare o organizație puternică”

Președintele interimar al PSD Dâmbovița, ministrul Rovana Plumb, a respins ieri acuzațiile fostului lider al organizației, Adrian Țuțuianu, exclus recent din partid, ea subliniind, citată fiind de AGERPRES, că este membră a filialei de foarte mulți ani, iar organizația va rămâne în continuare puternică. Întrebată, ieri, la Parlament, care este relația sa cu primarii din Dâmbovița, având în vedere că Țuțuianu a susținut că aceștia o contestă, Rovana Plumb a răspuns: „Sunt membră a organizației PSD Dâmbovița de foarte mulți ani, sunt membră a PSD din 1994, îi respect pe toți primarii, îi respect pe toate colegele și colegii mei din PSD Dâmbovița, organizație puternică, care va rămâne în continuare puternică. Vom construi pentru că trebuie să ne respectăm promisiunile celor care ne-au acordat încrederea la vot“. Ea a precizat că, în ceea ce privește preluarea conducerii interimare a filialei PSD Dâmbovița, va respecta decizia Comitetului Executiv Național al partidului.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reluarea discuțiilor pe Legea Dialogului Social
PSD Dâmbovița, locul II pe țară la semnături
"Învățământul profesional să treacă în subordinea Consiliului Județean"
Noua conducere a PSD Dâmbovița
Noua conducere a PSD Dâmbovița
Victor Ponta, vizită în Dâmbovița
Cezar Preda: "Acum nu este momentul să dăm oameni afară"
Liviu Dragnea vine la alegerile PSD Dâmbovița
PRO România, 11.300 de semnături în Dâmbovița
Laude PNL pentru "adversarii" din PSD


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Măcelul halucinant al prezidențiabililor

Aceasta este nu impresia, ci imaginea oripilantă care le produce românilor o imensă lehamite. De trei decenii așteaptă să se întâmple schimbarea ce și-au dorit-o, și pentru care au ieșit la trântă cu regimul comunistceau șist în decembrie 1989, adică o viață mai bună, nu neapărat fericită ca-n rai, și o țară stabilă și prosperă economic și social. 

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale