Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.07.2022 00:08

Aur pentru CS Târgoviște


A A

Raul Bobleac, campion național la lupte pe plajă

Raul Bobleac, campion național la lupte pe plajă

* Sportivii antrenați de Cornel Cornea au revenit acasă cu medalii extrem de prețioase

 

Pe plaja de la Costinești a avut loc Campionatul Național de Lupte și Aptitudini Specifice, competiție dedicată juniorilor mici, juniorilor U13, U15, U17, U20 și seniorilor. La întrecerea de la malul mării au participat și luptători de la Clubul Sportiv Târgoviște, care s-au remarcat din plin. Sportivii antrenați de Cornel Cornea au revenit acasă cu medalii extrem de prețioase. Cel mai important rezultat la ediția din acest an a competiției a fost obținut de Raul Bobleac. Sportivul clubului târgoviștean a devenit campion al României, după ce a obținut aurul la concursul destinat juniorilor U13, la categoria 70 kg. De asemenea, la competiția destinată juniorilor U15, Raul a intrat în posesia bronzului, la aceeași categorie.

Noi medalii

Un alt sportiv de la CS Târgoviște, care a impresionat pe plaja de la Costinești, a fost Daniel Marian Mihai. Atât la U13, cât și la U15, la categoriile +60 și +80 de kilograme, luptătorul clubului nostru a obținut medalia de argint. În schimb, Maria Gavrilă (U15 – cat. 60 kg) și Florin Rudaru (U13 – cat. 45 kg) au intrat în posesia bronzului, după ce au ieșit învingători în finalele mici ale concursurilor în care au fost angrenați. La finalul competiției, CS Târgoviște a terminat pe locul 2 în clasamentul pe medalii, destinat cluburilor participante. Ediția din acest an a competiției a strâns la start peste 650 de sportive, care au reprezentat majoritatea cluburilor din țară.

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Revin multe echipe de tradiție
FCSB, următorul obstacol pentru Chindia
Liga a 6-a, în formulă completă
Cristian Stan vrea o altă abordare managerială la Chindia
Să retractez? Niciodată!
România, pe locul 7 la Europeanul U18
Multe meciuri de pregătire în fotbalul dâmbovițean
Întreceri de radio orientare pentru CSM Târgoviște
Situație încordată la Chindia
S-a stabilit calendarul la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidarea UDMR

George Coandă


Parcă ar fi în spiritul de rasă al maghiarilor – și vreau să fiu bine înțeles, nu sufăr de atitudini xenofobe și chiar nu am nimic de împărțit cu vecinii României dinspre soare-apune, ei, dimpotrivă, au cu românii -, și este vorba de afișatul spirit de superioritate și de sfidare al celor ce nu sunt de-un neam cu ei. Căci, așa nu putem explica sfidarea fățișă a UDMR,... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale