Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.12.2018 00:16

În conferința de presă de la ALDE Dâmbovița...


A A

"Rabla pentru electrocasnice"


VIOLETA STANCIU


ALDE Dâmbovița se implică în promovarea noului program „Rabla”, care a fost lansat deja pe „piață”! Începând de miercuri, 19 decembrie 2018, românii, și implicit dâmbovițenii, beneficiază de un nou program, „Rabla pentru electrocasnice”, finanțat din Fondul pentru Mediu! Anunțul a fost făcut de președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, în cadrul unei recente conferințe de presă, în cadrul căreia au fost abordate mai multe subiecte de interes general. Potrivit liderului ALDE Dâmbovița, finanțarea se acordă sub formă de vouchere pentru achiziționarea de echipamente electrice și electronice de uz casnic, cu eficiență energetică clasa A++ și A+++, din categoriile mașini de spălat, frigidere, combine și lăzi frigorifice, congelatoare, aparate de aer condiționat. Bugetul acestui program este de 20 milioane de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 60.000 de vouchere. Valorare voucherului este de la 200 lei la 400 lei, cuantumul fiind diferit în funcție de produsul electrocasnic și clasa energetică a acestuia. „Persoana fizică beneficiază de valoarea unui voucher la achiziționarea unui echipament electric și electronic eligibil, în schimbul predării unui echipament uzat echivalent. Persoana fizică poate achiziționa mai multe echipamente în schimbul predării unui număr echivalent de echipamente uzate, beneficiind astfel de mai multe vouchere, dar nu mai mult de unul pentru fiecare categorie. Pentru a beneficia de finanțare, cetățenii trebuie să acceseze aplicația electronică de pe site-ul Administrașiei Fondului pentru Mediu și să urmeze pașii de înscriere în program. Suma finanțată de AFM se scade de către comerciantul validat din valoarea totală a facturii echipamentelor achiziționate prin program, iar diferența este suportată de către persoana fizică, din surse proprii. Astfel românii, dâmbovițenii, vor beneficia imediat de voucherul acordat în cadrul acestui program”, a menționat președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale