Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.01.2023 00:20

Editorial


A A

Putin se roagă în Kremlin

Putin se roagă în Kremlin

La praznicul pe rit vechi al Crăciunului, o întreagă suflare omenească planetară l-a văzut înmărmurită pe Putin rugându-se într-o biserică din Kremlin. Era singur și un sobor de preoți slujea cu ardoare Liturghia doar pentru auzul țarului. Și țarul, pe numele său rusesc Vladimir Vladimirovici Putin, își făcea cu sârg cruci uitându-se speriat îndărăt ca și cum cineva l-ar fi pândit să-i ia viața. Imaginea era mai mult decât grăitoare.

Estimp, cu toate că Putin ar fi decretat un armistițiu de câteva ore, prilejuit de praznicul Nașterii Mântuitorului pe rit vechi – O, Doamne, că nici în Biserica creștină nu s-a căzut la pace pe chestia unei unice socotiri a timpului, dihonia părând fără de sfârșit! -, trupele lui cu stea roșie au bombardat de-a lungul și de-a latul martirizata Ucraină ucigând fără milă și îndurare. Genocidul era în toi: Dar necuratul țar își făcea cruci nu pentru iertarea păcatelor lui, ci pentru a-și păcăli supușii pravoslavnici că ei au misiunea de a face Ucraina să renască întru Mama Rusia. Cinism de-a dreptul necurat!

Și Ucraina nu s-a speriat de Putin, singur și trist – căci se vedea pe chipul lui că este trist în disperarea-i că-i scapă printre degete „operațiunea militară specială” indiferent câtă moarte și cât sânge răspândește și varsă de aproape un an pe pământul Ucrainei – în biserica din Kremlin se va deda la efortul de-a face cruci, spectacolul va fi unul sinistru.

Niciodată nu va convinge pe nimeni că este trimisul lui Dumnezeu pe planeta Pământ. Poate doar cei fără de minte să-l creadă. Și, din păcate, sunt destui. Și tot din păcate, nu este singurul care încearcă să păcălească omenirea. Deocamdată este singurul pe care, în aceste zile, l-am văzut în biserică speriat de pedeapsa lui Dumnezeu.

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale