Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.04.2014 08:09

Jucătorul de la Răscăieți lovit cu un levier povestește coșmarul trăit la Crovu:


A A

"Puteam să mor sau să rămân paralizat"


Ionuț Cristea, în vestiar, înaintea meciului care era să-i aducă moartea

❚ Ionuț Cristea este un tânăr de 23 de ani din Răscăieți, pentru care fotbalul e singura alinare, dar și sursă de venit. Puținii bani câștigați din fotbal îi duce acasă, unde sunt șase frați, tatăl decedând luna trecută ❚ ,,Un băiat de la Crovu m-a lovit cu pumnul peste față. M-am prăbușit, după care a început să mă lovească cu pumnii și picioarele. Apoi a venit un spectator și m-a lovit cu o rangă din aia de mașină, moment în care am leșinat de durere. Am înțeles că ei tot au continuat să mă lovească. M-am trezit în Ambulanță, însă nu realizam ce se întâmplă cu mine”, sunt declarațiile cutremurătoare ale unui tânăr, care putea să moară pe terenul de fotbal ❚ Cu o etapă înainte, nu mai puțin de trei arbitri au fost loviți la meciurile din județ. Faptul că șefii fotbalului județean sunt depășiți total, se vede și în numărul mare de incidente petrecute la ultima rundă, cu neprezentări, retrageri de pe teren și vize medicale false


COSTIN MIHAI


 

Ionuț Cristea este un tânăr de 23 de ani din Răscăieți, pentru care fotbalul e singura alinare, dar și sursă de venit. ,,Mai mă ajută domnul primar Iulian Buibăr cu bani, din asta trăiesc. Suntem șase frați, tata a murit luna trecută, e tare greu”, spune puștiul din Răscăieți, lovit în Sâmbata Paștelui la Crovu, cu un levier în rinichi.

„Mi-a spus domnul doctor că dacă lovitura era cu trei centimetri spre coloana vertebrală, rămâneam paralizat pe viață, în cărucior. Am început să plâng și i-am mulțumit lui Dumnezeu că am avut norocul să trăiesc”.

Ionuț a ajuns câteva ore acasă în ziua de Paște, alături de frații săi, după care a revenit la spital.

„O să-mi scot certificat medico-legal și o să depun dosar penal împotriva celor care m-au lovit. M-au sunat să-mi spună că vor veni la spital, însă numai vorbe. Nu am nici bani de medicamente, suntem o familie amărâtă”.

 

„Am un rinichi afectat de lovitură, capul umflat, un dinte spart...”

Ionuț își amintește perfect totul, până în momentul în care a fost lovit cu levierul, după care și-a pierdut cunoștința.

„După un fault de joc, un băiat de la Crovu m-a lovit cu pumnul peste față. M-am prăbușit, după care a început să mă lovească cu pumnii și picioarele. Apoi a venit un spectator și m-a lovit cu o rangă din aia de mașină, moment în care am leșinat de durere. Am înțeles că ei tot au continuat să mă lovească. M-am trezit în Ambulanță, însă nu realizam ce se întâmplă cu mine. La Târgoviște m-au pus imediat pe perfuzii și m-au supus mai multor investigații. Am un rinichi afectat de lovitură, capul umflat, un dinte spart și o măsea care stă să cadă. Nu am crezut în viața mea că voi ajunge la un pas să mor sau să paralizez pe terenul de fotbal. Noroc cu domnul viceprimar Vasile Coman, altfel cred că nu mai scăpam viu de la Crovu”, sunt declarațiile cutremurătoare ale unui tânăr sărman, care joacă fotbal pe câteva zeci de lei, pentru a-i duce acasă, unde mai are cinci frați.

După articolul publicat ieri, am primit foarte multe semnale de revoltă la adresa celor care l-au lovit cu bestialitate pe acest băiat, dar și de nemulțumire față de indulgența cu care cei de la AJF Dâmbovița tratează astfel de cazuri.

 

Debandadã totală în fotbalul județean

Cu o etapă înainte, nu mai puțin de trei arbitri au fost loviți la meciurile din județ. Acum era să moară un fotbalist de la Răscăieți, însă nimeni nu e în stare să pună capăt acestor violențe, chiar dacă există o relație de colaborare între AJF Dâmbovița și instituțiile statului. Faptul că șefii fotbalului județean sunt depășiți total, se vede și în numărul mare de evenimente petrecute la ultima etapă.

 

Să le luăm pe rând, fără a mai reveni la incidentul de la Crovu: Văcărești nu s-a prezentat la Ulmi cu echipa de seniori (Onoare Nord), Unirea Ungureni nu a avut asistență medicală la meciul de juniori cu Tătărani (Onoare Nord), I.L. Caragiale a pierdut meciul de juniori cu Lucieni, pentru că singurul echipament de care a dispus avea culorile identice cu ale oaspeților (Onoare Nord), Gheboaia nu s-a prezentat cu echipa de juniori la Braniștea (Onoare Sud), Săgeata Conpet Cătunu nu a avut vize medicale corespunzătoare atașate pe legitimațiile juniorilor, pierzând cu 3-0 la Ghinești (Onoare Sud), Jugureni nu s-a prezentat cu echipa de juniori la Șelaru (Onoare Vest), iar Morteni la Petrești (Onoare Vest), Săgeata II Cătunu a pierdut meciul de pe teren propriu cu Tărtășești II tot din cauza vizelor medicale (Promoție Sud), Lungulețu s-a retras de pe teren la Slobozia Moară, în minutul 60, la scorul de 2-1 pentru gazde, invocând nemulțumiri legate de arbitraj (Promoție Vest), iar meciul juniorilor C dintre AS Băleni și CSȘ Târgoviște a fost amânat, după ce Comisia de Competiții și Disciplină a suspendat terenul primei echipei, ca urmare a incidentelor grave petrecute la un meci cu Chindia.

„Nu am auzit în viața mea așa ceva, să amâni un meci, pentru că adversarul are terenul suspendat!”, s-a minunat și Marin Olteanu, antrenorul celor de la CSȘ Târgoviște.

„De ce nu scrieți că la un meci arbitrii Dan Petre și Ioana Oprescu au fost observați de șeful lor de la CSM Târgoviște, Ciprian Iugulescu? E la fel de haois ca bancul acela cu suspendarea Petruței Iugulescu de către Gigi Ionescu”, ne semnalează un cititor.

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale