Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.07.2022 00:12

ANUNȚ AVIZ APE


A A

"Punere în siguranță a drumului județean DJ 714 pentru redarea traficului rutier în zonele Cheile Tătarului și Zănoaga"

Această informare este efectuată de: CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA, cu sediul în municipiul Târgoviște, Piața Tricolorului nr.1, cod poștal 130060, e – mail: [email protected], tel: 0245/207.721 intenționează să solicite de la ADMINISTRAȚIA NATIONALĂ „APELE  ROMÂNE” Administrația Bazinală de Apă Buzău - Ialomița, Sistemul de Gospodărire a Apelor Dâmbovița,  aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor la următoarea investiție : ,,Punere în siguranță a drumului județean DJ 714 pentru redarea traficului rutier în zonele Cheile Tătarului și Zănoaga”, localizată în comuna Moroeni, județul Dâmbovița.

Investiția urmărește punerea în siguranță a drumului județean DJ 714 pentru redarea traficului rutier în zonele Cheile Tătarului și Zănoaga.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului la adresa menționată, persoană de contact : ing. Vasile Dinu, Director executiv, telefon : 0245-207.626, după data de 21.07.2022 sau la adresa: Târgoviște, Piața Tricolorului nr.1, cod poștal 130060, telefon: 0245-207.721 după data de 28.07.2022.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Infrastructura școlară, în continuă dezvoltare
Tinerii i-au cinstit pe Sfinții Martiri Brâncoveni
Dubai - laboratorul viitorului
Președintele Sanitas Dâmbovița reclamă o nedreptate făcută medicilor și asistenților medicali!
Direcția Agricolă Dâmbovița evaluează calamitățile produse de secetă
Pasajul rutier de la PAVCOM, aproape de finalizare
Cui îi aparține România?
Planul de acțiune în domeniul drogurilor, în dezbatere
Transformare radicală a fostelor puncte termice
Oare românii și-au pierdut mințile?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dubai - laboratorul viitorului

De multe ori este bine să privim și spre alte orizonturi, pentru a înțelege mai bine lumea în care trăim. A călători este acum la îndemâna românilor și acest articol este un îndemn la a descoperi un pic mai mult decât litoralurile Greciei sau Turciei.

 Dubaiul s-a dezvoltat enorm în ultimii 20 de ani, ajungând la o populație de vreo 3 milioane... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale