Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.10.2015 00:09

Liga a II-a. FCM Baia Mare - Chindia Târgoviște 2–2 (2-0)


A A

Punct de moral în Maramureș

Punct de moral în Maramureș
Chindia a avut puterea să revină după pauză la Baia Mare și să recupereze un handicap de două goluri

❚ A fost un duel interesant, din perspectiva faptului că ambele formații erau nou promovate, iar maramureșenii au avut parte de un debut excelent de sezon, în care nu au cunoscut gustul înfrângerii și s-au instalat pe prima treaptă a clasamentului ❚ Chindia a ieșit cu altă față la reluare. Nicu Croitoru a făcut un lucru rar, în sensul că a schimbat încă de la pauză: Vasile cu Voinea, iar rezultatele au început să apară ❚ Cherchez (53) și Neniță (75) au înscris golurile care i-au asigurat Chindiei un punct într-una din cele mai lungi deplasări ale sezonului, la Baia Mare ❚ „E bine că suntem în creș- tere ca joc și eu sper ca și acasă să avem aceeași constanță, să ne menținem în normalitate, să rămânem în partea superioară a clasamentului”, a precizat Nicu Croitoru

MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

Chindia Târgoviște a scos un rezultat de egalitate (2-2) într-una din cele mai lungi deplasări din acest sezon, la Baia Mare, desfășurată pe două zile, cu o oprire la Tg. Mureș. 555 de kilometri despart cele două orașe. În același timp, a fost un duel interesant, din perspectiva faptului că ambele formații erau nou promovate, iar maramureșenii au avut parte de un debut excelent de sezon, în care nu au cunoscut gustul înfrângerii și s-au instalat pe prima treaptă a clasamentului. Înainte de duelul cu târgoviștenii, Baia Mare aflase că va juca în optimile Cupei României cu Steaua București.

Cherchez a lovit din nou

Venită după înfrângerea de acasă cu FC Brașov, Chindia a mers la Baia Mare să nu piardă, iar obiectivul a fost atins. Băimărenii au început perfect jocul și au deschis scorul prin Păcurar (15), care a transformat o lovitură de pedeapsă acordată pentru henț în careu. Până la pauză, Chindia a mai echilibrat jocul, însă finalul de repriză a aparținut gazdelor. Mai întâi Meilă a intervenit în fața lui Arnăutu (39), care a reluat din cinci metri pasa lui Sârbu.

Două minute mai târziu, Arnăutu nu a mai ratat ținta și l-a învins pe portarul târgoviștean, iar Baia Mare avea un avans de două goluri la pauză. Chindia a ieșit cu altă față la reluare. Nicu Croitoru a făcut un lucru rar, în sensul că a schimbat încă de la pauză: Vasile cu Voinea, iar rezultatele au început să apară. Cherchez (53) a redus din diferență cu un șut din interiorul careului și a reaprins speranțele târgoviștenilor la un rezultat pozitiv. Presiunea ulterioară a Chindiei avea să dea roade. Neniță (75) a egalat scorul. Până la final, târgoviștenii au mai ratat o șansă prin Liviu Mihai, iar Baia Mare prin Străuț.

Croitoru: „Jocul nostru a crescut”

Antrenorul Chindiei, Nicu Croitoru, a comentat egalul de la Baia Mare:

„Am avut o primă repriză mai slabă, ne-au condus dintr-un penalty destul de ușor dat. După aceea, am avut o repriză bună, am revenit imediat după pauză. În minutul 75, am egalat la o fază fixă. Am avut apoi o ocazie mare prin Popa și Liviu Mihai, în aceeași fază. Și ei au mai avut o șansă, dar nu mai contează. Rezultatul e cel care rămâne și pe noi ne ajută acest punct”.

Tehnicianul Chindiei consideră că jucătorii sunt în creștere de formă.

„Eu zic că jocul nostru a crescut și chiar dacă rezultatele nu au fost mereu cele dorite, asta nu s-a întâmplat din cauza jocului. A fost și înfrângerea cu Brașov de pe final, un rezultat zic eu nemeritat. A mai fost și debutul cu Clujul, unde nu trebuia să pierdem. E bine că suntem în creștere ca joc și eu sper ca și acasă să avem aceeași constanță, să ne menținem în normalitate, să rămânem în partea superioară a clasamentului”, a precizat Nicu Croitoru.

Caseta statistică

Stadion: „Viorel Mateianu” (Baia Mare). Au marcat: Păcurar (15-pen), Arnăutu (41) / Cherchez (53), Neniță (75). Au arbitrat: Vladimir Nagy (Aiud) – Iulian Szekely (Cluj- Napoca), Răzvan Nistoran (Reșița). Cartonașe galbene: Sîrbu (56), Ster (68), Străuț (78) / Cruceru (34), Stoica (78).

FCM Baia Mare: Ormenișan – Străuț, Hodor, Ilie, Lupu – Ignea, Leonte – Păcurar (79 Pop), Sîrbu (53 Ster), Balaure – Arnăutu (88 Deac). Antrenor: Dorin Toma.

Chindia: Meilă – Pătru, Vătavu, Ispas, C. Dinu – Cruceru (65 Stoica), Voinea (46 Vasile), Anton, Neniță – Popa, Cherchez (79 L. Mihai). Antrenor: Nicu Croitoru.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale