Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.11.2018 00:08

Președintele Mitrea e mulțumit de parcursul echipei


A A

Pucioasa stă bine în Liga a 3-a

Pucioasa stă bine în Liga a 3-a

❚ „Așteptam acest rezultat de mult timp, în fața celor de la Flacăra Moreni. Avem o echipă mult peste cea de anul trecut, am făcut transferuri bune și am obținut rezultate bune până acum” ❚ „Suntem aproape de obiectiv, cred că o să terminăm turul pe locul 5, după calculele mele, dar depindem și de alte rezultate. Cu siguranță, o să aducem minim trei jucători în iarnă, care să intre titulari”

 

COSMIN SAVA

 


 

FC Pucioasa a câștigat la scor de neprezentare duelul dâmbovițean cu Flacăra Moreni, iar acum este pe locul 7, aproape de obiectivul stabilit la începutul campionatului, o clasare în primele șase echipe. Mai mult, echipa pregătită de Cristi Bălașa traversează o perioadă excelentă la meciurile de acasă, reușind să câștige cinci, pierzând o singură dată. Pentru formația dâmbovițeană urmează un meci în deplasare, la Astra 2 Giurgiu, formație care este cu o poziție mai jos în clasament. „Cred că o să terminăm turul pe locul 5” Președintele echipei, Cristi Mitrea, își felicită jucătorii pentru prestația din meciul cu Flacăra Moreni și spune că echipa este mai puternică decât în sezonul trecut. Acesta spune că în iarnă vor ajunge jucători de valoare la Pucioasa, pentru a ataca returul cu un lot mai puternic. „A fost un rezultat și un joc foarte bune, felicit băieții. Așteptam acest rezultat de mult timp, în fața celor de la Flacăra Moreni. Avem o echipă mult peste cea de anul trecut, am făcut transferuri bune și am obținut rezultate bune până acum. Nu știu ce se întâmplă la Flacăra, eu am fost la meciuri, iam urmărit și chiar mi-au plăcut, dar nu știu ce se întâmplă acolo. Suntem aproape de obiectiv, cred că o să terminăm turul pe locul 5, după calculele mele, dar depindem și de alte rezultate. Cu siguranță, o să aducem minim trei jucători în iarnă, care să intre titulari, pentru că lotul este slăbit numeric acum. Eu zic că am făcut față până acum, ținând cont că este o serie puternică”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița
Urban Titu și Roberto Ziduri, un duel spectaculos
Chindia, comedie sau tragedie?
Voința Bezdead preia șefia în Seria Nord
Aninoasa pregătește sărbătoarea promovării
Chindia, o nouă dezamăgire


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Vot european la 16 ani

Lucruri noi se întâmplă în inima Europei. Belgia a decis oficial să invite și tinerii între 16 și 18 ani să voteze pentru alegerile europene din 9 iunie 2024. Este o mișcare interesantă și potențial încurajatoare pentru implicarea reală a tinerilor în procesul democratic. Prin încurajarea participării lor în alegeri încă de la o vârstă fragedă, Belgia promovează educația... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale