Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.07.2019 00:09

Strategie interesantă


A A

Pucioasa pune accent pe jucătorii tineri

Pucioasa pune accent pe jucătorii tineri

❚ La echipa pregătită de Romică Ciobanu au ajuns trei juniori de la Chindia, Georgescu, Manolache și Marmandiu. ❚ „Strategia este de a elimina jucătorii care au și un alt job și de a forma un lot foarte tânăr, pentru ca fotbaliștii tineri din acest județ să aibă șansa să joace în Liga a IIIa”, a spus Ciobanu. ❚ „Vreau perspectivă, nu să închidem porțile după un an sau doi. Toți cei care pot ajuta, sunt așteptați lângă echipă”, a mai spus antrenorul Pucioasei.

 

COSMIN SAVA

 


 

Romică Ciobanu a venit cu un plan interesant la Pucioasa, acolo unde strategia echipei în noul sezon este de a pune accentul pe jucătorii tineri din județ. Reunirea lotului va avea loc pe 15 iulie, iar echipa va intra în cantonament în perioada 25 iulie - 3 august. Mai mulți jucători care se aflau la finalul contractului au ales să nu mai continue la Pucioasa, iar în locul lor vor fi aduși fotbali ști tineri, fiind finalizate primele trei transferuri. La echipa pregătită de Romică Ciobanu au ajuns trei juniori de la Chindia, Georgescu, Manolache și Marmandiu. Staff-ul tehnic a fost completat de Alexandru Păsărică, cel care se va ocupa de pregătirea portarilor.

„Dorim să formăm un lot foarte tânăr”

Antrenorul echipei din Pucioasa, Romică Ciobanu, transmite că echipa va fi formată în mare parte din jucători tineri, pentru că dorește să ofere dâmbovițenilor de perspectivă șansa de a evolua într-un eșalor național. „Am stabilit ca reunirea lotului să aibă loc pe 15 iulie, iar în perioada 25 iulie - 3 august vom avea un stagiu de pregătire centralizat, cel mai probabil pe plan local. Au fost jucători la final de contract care au găsit o variantă mai bună și au dorit să meargă acolo, le dorim multă baftă. Ca certitudini, în privința venirilor îi avem pe Georgescu, Manolache și Marmandiu, iar pentru completarea lotului suntem în discuții cu alți jucători tineri. Strategia este de a elimina jucătorii care au și un alt job, și de a forma un lot foarte tânăr, pentru ca jucătorii tineri din acest județ să aibă șansa să joace în Liga a III-a”.

„Îmi doresc continuitate”

FC Pucioasa nu se află în cea mai bună situație financiară, iar Ciobanu ar vrea ca pe lângă sprijinul autorităților locale, să beneficieze și de ajutorul firmelor din oraș. „Echipa rămâne la Pucioasa, domnul primar își dorește acest lucru. Aș vrea să stăm mai bine din punct de vedere financiar, iar oamenii de afaceri din oraș care pot ajuta legal echipa, să o facă. Aș vrea cât mai multe firme să vină în ajutorul nostru. Eu îmi doresc continuitate la Pucioasa, pentru că după atâția ani, a apărut din nou dorința de fotbal aici. Vreau perspectivă, nu să închidem porțile după un an sau doi. Toți cei care pot ajuta, sunt așteptați lângă echipă”, a mai spus Ciobanu.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Valentin Mihăilă e noul star a fotbalului românesc
Sorana, campioana care salvează vieți
Chindia a marcat șase goluri cu FCSB
Ciobanu explică de ce a părăsit Pucioasa
CSȘ-CSM Târgoviște obț ine rezul tate bune
Așteptăm pronunțarea!
Proactiv contestă titlul la fotbal tenis obținut de Lupeni
Parcurs slab în handbalul dâmbovițean
Chindia, revelația Ligii 1
Vadim Rață va juca pentru Republica Moldova


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bumerangul electoral

Așa cum am promis, revin cu o succintă analiză asupra primului tur al scrutinului prezidențial de duminică, 10 noiembrie a.c. Și, din capul locului, remarc un fapt esențial: a fost un scrutin echilibrat, ceea ce dovedește că, electoral politic, românii s-au maturizat.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale