Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.09.2021 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Pucioasa merge mai departe, e important

Pucioasa merge mai departe, e important

FC Pucioasa a reușit să depășească, pentru moment, șocul provocat de scandalul vaccinurilor, continuând evoluțiile în Seria a 5-a din Liga a 3-a. După o perioadă tulbure, de incertitudini și anchete, activitatea și-a reluat cursul normal pe Patrana, odată cu revenirea antrenorului principal Nicu Croitoru, de la acțiunea lotului național U19. Pe locul 4, fără înfrângere și cu un meci restant, Pucioasa a provocat respect printre colegele de competiție, într-o serie destul de puternică.

Chiar dacă afectată moral, formația de pe Patrana își continuă parcursul într-un eșalon național, unde fotbalul dâmbovițean propune puține echipe. La Liga a 3-a mai activează Flacăra Moreni, în divizia secundă nu avem nicio reprezentantă, doar Chindia ține steagul sus în primul eșalon. Miza menținerii formației din Pucioasa în competiție este și mai mare, ținând cont că aceasta dezvoltă un parteneriat interesant cu Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, astfel încât cei mai buni juniori republicani de aici pot activa și pentru divizionara C.

Cum Nicu Croitoru este antrenor la ambele structuri fotbalistice, poate gestiona inteligent această colaborare, cu avantaje pentru toate părțile. Pucioasa își acoperă segmentul Underi, în timp ce CSȘ Târgoviște oferă meciuri la nivel de seniori, Liga a 3-a, unor juniori de certă perspectivă, medaliați cu bronz la ultimul Campionatul Național U19. Pentru cele două cluburi partenere, dar și pentru fotbalul dâmbovițean, e foarte important ca FC Pucioasa să-și continue activitatea.

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

În premieră la UEFA Regions Cup
Va fi și mai greu pentru Chindia
De la juniori, la echipa națională
Schimbări în bine la nivelul fotbalului județean
Despre Voința Crevedia 2018
După muncă, și răsplată
Succes, Croitoru!
Chindia, aproape de o surpriză uriașă
Deminitate și sacrificiu
Se joacă tare la nivel județean
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bulina roșie (II)

Mobilitatea este ceva fantastic în Europa. Ne-am bucurat în 2002 când nu am mai fost nevoiți să avem acele vize infecte. Deși intrați în Uniunea Europeană în anul 2007, doar în 2014 românii au putut să lucreze fără restricții în Uniunea Europeană. Atunci practic s-a desăvârșit mobilitatea europeană a românului.

Criza pandemică ne-a adus... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale