Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.10.2022 00:09

Meci frumos


A A

Pucioasa - Flacăra, remiză cu multe goluri

Pucioasa - Flacăra, remiză cu multe goluri

* Partida s-a încheiat la egalitate, iar în urma acestui rezultat, Pucioasa a ajuns la 8 puncte și Flacăra la 7, ambele fiind în afara locurilor de play-off

 

Derby-ul dâmbovițean dintre FC Pucioasa și Flacăra Moreni și-a consumat un nou episod vinerea trecută, pe terenul formației de pe Dealul Patranei. Jocul a fost unul intens disputat, cu multe faze de poartă, dar și cu multe intrări dure, așa cum îi stă bine unui meci cu o asemenea încărcătură. Ambele formații au condus, iar minutele de final au fost spectaculoase, cu ocazii mari de ambele părți. Partida s-a încheiat la egalitate, iar în urma acestui rezultat, Pucioasa a ajuns la 8 puncte și Flacăra la 7, ambele fiind în afara locurilor de play-off.

Fără gol în prima parte

Prima repriză a fost una în care echipa din Pucioasa a avut controlul și a avut câteva situații bune de a marca, fără succes însă. Calofir (7, 20,25) și Diță (25) și-au încercat norocul în prima jumătate a primei reprize, însă scorul a rămas egal. Flacăra a oferit replica prin Băltăreț (14) și Niculăescu (26), ultimul cu un șut bun din interiorul careului, care a trecut puțin pe lângă. Pucioasa a revenit în atac, însă Samoilă (28), Croitoru (29), Calofir (30, 32) și Diță (45) nu au reușit să deschidă scorul. Pentru morenari, Iliescu a avut ultima ocazie din prima repriză, însă a trimis pe lângă, cu o execuție spectaculoasă (42).

Fotbal total în actul secund

Prima acțiune mai serioasă din repriza secundă a adus și deschiderea scorului, Calofir a înscris pentru 1-0 din marginea careului (51). Flacăra a revenit rapid și a egalat prin Vîrtej, care a punctat norocos, cu o lovitură de cap, care l-a surprins pe Ghițescu (60), iar mai apoi a trecut în avantaj datorită lui Drăgan, care l-a surprins pe portarul gazdelor cu un șut-centrare (61). Pucioasa nu a renunțat, Croitoru a scos un penalty, în urma unui duel cu Niță, iar Marina a restabilit egalitatea (69). Gazdele ar fi putut să treacă din nou în avantaj, însă șutul lui Țilică a fost scos de pe linie de Matei, mingea a ajuns la Calofir, însă acesta a trimis peste (80), Iar mai apoi, tot Țilică, din lovitură liberă, a trimis în transverală (82). Pucioasa a fost periculoasă până în minutele de final, însă Calofir a ratat o nouă lovitură liberă, în timp ce Fuiorea a șutat pe lângă (90). Flacăra a irosit două ocazii uriașe în prelungiri, Predescu nu l-a învins pe Ghițescu din poziție de 1 vs 1(90+4), iar din cornerul rezultat, lovitura de cap a lui Iliescu a trecut puțin peste (90+5).

Caseta tehnică

Stadion: „Dumitru Tică Popescu” - Pucioasa. Spectatori: 300. Au marcat: Tiberiu Calofir (51), Narcis Marina (69 – penalty) / Viorel Vîrtej (60), Iulian Drăgan (61). Cartonașe galbene: Croitoru (71) / Neacșu (9), Nicolae (65), Niță (68), Vîrtej (68), Matei (88). Au arbitrat: Mihai Motan (Târgoviște), Gabriel Catană (Târgoviște) și Silviu Goicea (București). Observator arbitri: Dragoș Istrate (București). Delegat joc: Flavius Burlea (Făgăraș).

Pucioasa: Ghițescu – Petre (73 Nisipeanu), Marina, Ciobanu, Diță - Dragnea, Fuiorea, Samoilă - Enache, Calofir, Croitoru (73 Țilică). Antrenor: Sică Bârdeș.

Flacăra: Ștefan – Niță (77 Godinac), Matei, Cernea, Băltăreț – Neacșu (87 Ionescu), Vîrtej, Drăgan (77 Predescu) - Niculăescu, Iliescu, Oancea (57 Nicolae). Antrenor: Gabi Paraschiv.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale