Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.09.2018 00:10

Eșec cu CSU Craiova 2


A A

Pucioasa a ratat șansa de a urca în clasament

Pucioasa a ratat șansa de a urca în clasament

❚„E un moment prost, am pierdut acasă, deși nu meritam, dar jucătorii vreau să înțeleagă faptul că trebuie să fie cu capul la fotbal, nu în altă parte”, a spus antrenorul Cristi Bălașa ❚ „Trebuie să iau măsuri dure cu unii dintre jucători, fiindcă simplul act de prezență pe teren nu garantează postul de titular sau victoria. Au fost doi-trei jucători care m-au dezamăgit, cu toate că suntem la zi cu salariile și cu primele” ❚ „Noi avem un țel, să ajungem la Chindia, pentru că e la un nivel superior. Sunt momente când jucătorii noștri au lăsat-o moale și nu-mi place” ❚ „Agachi este un copil, o să stau de vorbă cu Lunescu, fiindcă el se ocupă de pregătirea portarilor. Și mie mi s-a părut că l-a prins puțin nepregătit la faza din care a ieșit al doilea gol al craiovenilor”

 

COSMIN SAVA


Trupa pregătită de Cristi Bălașa se gândea la o victorie în ultima etapă, cu CSU Craiova 2, pentru că un succes ar fi apropiat echipa din Pucioasa de locurile fruntașe ale clasamentului Seriei C3. Nu a ieșit așa cum și-au dorit dâmbovițenii, pentru că echipa din Craiova a reușit să se impună cu 2-1, chiar dacă Pucioasa a ratat multe ocazii importante de a marca. După acest rezultat, dâmbovițenii rămân cu 4 puncte, așteptând partida din runda viitoare, cu FC Voluntari 2, de pe locul 11.

„Trebuie să gândim pozitiv de acum înainte!”

Cristi Bălașa a transmis că înfrângerea a fost nemeritată și speră ca jucătorii să-și dorească din ce în ce mai mult să obțină rezultate bune. „A fost o victorie nemeritată pentru Craiova 2. Dar, știți cum e, fotbalul asteaptă greșeala. Am luat două goluri pe două greșeli copilărești, inexplicabile. Ei au ajuns de două ori la poarta noastră și ne-au dat două goluri. Noi am avut o gramadă de ocazii și, din păcate, nu am reușit să le fructificăm. ăsta e fotbalul și sper ca pe viitor să-i fac pe băieți să-și dorească mai mult. Au fost câțiva jucători care nu mi-au plăcut și voi lua măsuri. Trebuie să iau măsuri dure cu unii dintre jucători, fiindcă simplul act de prezență pe teren nu garantează postul de titular sau victoria. Trebuie să trecem peste și să gândim pozitiv de acum înainte. Au fost doi-trei jucători care m-au dezamăgit, cu toate că suntem la zi cu salariile și cu primele, iar în continuare facem eforturi ca ei să nu ducă lipsă de nimic. Le-am cerut ca în momentul când intră pe teren să dea 100%”.

„Nu am alt jucător pe postul lui Diță”

„Au fost momente când echipa avea nevoie de încurajări, mai ales pe sfârșit, dar așa e când ești nou venit la Pucioasa. Rezultatele sunt cele care țin în viață echipa, dar și suporterii lângă noi. În disputa cu Craiova 2 trebuia să câștigăm. O victorie ne ducea la două puncte de locul promovabil. Nu neapărat că eram la promovare, dar eram în față, era chestia că echipele dâmbovițene au dezamăgit în weekend și doream să le scoatem. Noi avem un țel, să ajungem la Chindia, pentru că e la un nivel superior. Sunt momente când jucătorii noștri au lăsat-o moale și nu-mi place. Trebuie să ne vedem de terenul nostru, pentru că dacă mă uit la alții, uit ce să fac la echipa mea. Le-am cerut să câștigăm, probabil ne-a copleșit miza jocului sau că au văzut niște jucători de la prima echipă de la Craiova. La 1-1 trebuia entuziasm, la al doilea gol am făcut o greșeală, dar nu am alt jucător pe postul lui Diță”, a continuat tehnicianul formației de pe Patrana.

„Îmi place să cred că am caractere puternice lângă mine”

„Eu gândesc pozitiv, mergem la Voluntari să nu pierdem, iar cu Roșiori să câștigăm. Agachi este un copil, o să stau de vorbă cu Lunescu, fiindcă el se ocupă de pregătirea portarilor. ªi mie mi s-a părut că l-a prins puțin nepregătit la faza din care a ieșit al doilea gol al craiovenilor. Acum a greșit el, dar poate etapa viitoare ne scoate el. Mai multe nu am ce să-i reproșez copilului. El vine după o convocare de nu știu câte zile la echipa națională U19 a Moldovei. La portar o astfel de greșeală se vede, dar, din păcate, a fost o greașeală flagrantă. Îmi place să muncesc și îmi place să cred că am caractere puternice lângă mine. E un moment prost, am pierdut acasă, deși nu meritam, dar vreau să înțeleagă că jucătorii trebuie să fie cu capul la fotbal, nu în altă parte”, a mai spus Cristi Bălașa



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale