Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.08.2016 00:20

Pentru că nu s-au implicat în niciun fel la alegerile locale, nici financiar, nici uman...


A A

PSD Târgoviște sancționează "leneșii" din campania electorală

PSD Târgoviște sancționează
Cristian Stan, președinte PSD Târgoviște

ANA MARIA POPESCU

 


 

A analizat ce a fost bine și ce a fost rău la alegerile locale, iar acum este hotărât „să dea milităria jos din pod” și să-i sancționeze drastic pe social democrații care, deși au funcții importante în partid, în campania electorală s-au dat loviți și nu au pus umărul la muncă. Președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan, a anunțat că la nivelul Organizației Municipale a avut loc zilele trecute o ședință de analiză a activității în cadrul căreia s-a trasat și o serie de direcții privind strategia de campanie pentru alegerile parlamentare, dar în același timp s-a discutat despre rezultatele obținute în ultimele competiții electorale, despre cine s-a implicat financiar și uman în campanie și ce trebuie făcut pentru ca pe viitor să nu fie repetate greșelile comise până acum.

Și pentru că a fost implicat direct în ultima campanie electorală, președintele Cristian Stan a mărturisit că a văzut cine a muncit și cine a tras chiulul, drept pentru care nu va ezita nicio secundă să-i sancționeze pe social democrații membrii ai PSD Târgoviște care s-au făcut nevăzuți atunci când Organizația a avut nevoie de sprijinul lor. Chiar dacă și-a adjudecat funcția de primar, președintele PSD Târgoviște se pare că nu-i uită și nici nu-i iartă pe cei care nu i s-au alăturat în campanie și care nu l-au sprijinit pentru a câștiga alegerile locale din municipiul reședință de județ.

„Am avut o ședință de analiză a activității la nivelul Organizației Municipale PSD Târgoviște, s-a discutat și de strategia pentru alegerile parlamentare, criterii și așa mai departe. Am discutat și am analizat rezultatele pe care Organizația le-a avut la alegerile locale, coroborat cu rezultatele avute de Organizație la alegerile anterioare până la nivelul anului 2007. Am stabilit anumite lucruri, urmează ca peste două săptămâni să ne întâlnim în cadrul Organizației pentru a lua măsurile care se impun, pentru că eu cred că de data aceasta va trebui să punem piciorul în prag și să luăm măsuri organizatorice destul de radicale. Unii din colegii noștri s-au implicat mai puțin în campania electorală pentru alegerile locale și nu vrem să se mai întâmple acest lucru, iar la alegerile parlamentare să avem un rezultat mai bun. Vreau să-i asigur pe toți colegii mei care candidează la alegerile parlamentare de angajamentul și de sprijinul total al Organizației Municipale în vederea obținerii unui rezultat cât mai bun. Suntem conștienți de importanța pe care câștigarea alegerilor parlamentare o are în algoritmul relației administrație publică centrală - administrație publică locală, practic am văzut care este situația atunci când o țară nu are un Guvern. Organizația va decide ce măsuri vom lua, se poate ajunge până la excluderi... Este vorba de colegi cu funcții, de colegi care au beneficiat de sprijinul Organizației pentru a ocupa anumite funcții și atunci cred că este normal să stabilim și niște sancțiuni pentru că unii au muncit, alții nu au muncit. Nu mi se pare normal ca o persoană să fie vicepreședinte de partid, dar să nu-l fi văzut la alegerile locale pe la sediu. Discutăm de funcții pe care le au în partid, pentru că a fost o campanie grea, o campanie care a necesitat resurse materiale și resurse umane destul de mari, am fost implicat direct, ca și candidat, și am văzut care sunt toate problemele care au apărut, ce a mers bine, ce a mers mai puțin bine și cred că în perspectiva alegerilor parlamentare va trebui să luăm măsurile care se impun. Bineînțeles că am făcut și o analiză pe secțiile de votare, vom merge și în zonele unde nu am obținut rezultate bune...”, a declarat președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale