Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.04.2016 00:18


A A

PSD Târgoviște, prima organizație care a depus oficial candidaturile

PSD Târgoviște, prima organizație care a depus oficial candidaturile

❚ Însoțit de lideri ai PSD, de familie și de echipa de consilieri propusă pentru alegerile din 5 iunie, Cristian Stan a mărturisit: „Am emoții, este un moment deosebit, dar am încredere în târgovișteni, am încredere că oamenii vor avea discernământul de a alege o persoană și de a alege o echipă care să le reprezinte interesele cel mai bine” ❚ Convins că partidul va câștiga alegerile, președintele PSD, Adrian Țuțuianu, a declarat că este cea mai bună echipă propusă în ultimii 26 de ani

ANA MARIA POPESCU


PSD Târgoviște și-a depus oficial ieri după-amiază candidaturile pentru alegerile din 5 iunie a.c. Însoțit de familie, de președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, de deputații Rovana Plumb și Zisu Stanciu, de echipa de consilieri municipali propusă pentru alegerile de luna viitoare, dar și de numeroși membri de partid și de susținători, Cristian Stan și-a depus dosarul de candidatură la Circumscripția Electorală și a intrat oficial în cursa pentru câștigarea postului de primar al municipiului Târgoviște. Cristian Stan: „Vreau să îmbătrânesc într-un oraș civilizat, într-o Târgoviște modernă” Social democratul Cristian Stan a mărturisit că Târgoviștea reprezintă trecutul și viitorul său și își dore ște ca municipiul să devină unul modern, civilizat, european:

„Depun această candidatură cu gândul la viitor. Am lângă mine o echipă cu care sunt convins că vom face treabă, sunt profesioniști, sunt oameni care pot într-adevăr să se implice cu succes în administrația publică locală. Târgoviștea este casa mea, este casa noastră, este orașul în care m-am născut, în care am crescut, în care muncesc, orașul în care vreau să îmbătrânesc și vreau să îmbătrânesc într-un oraș civilizat, într-o Târgoviște modernă. Sunt convins că nu sunt singur și că sunt mulți alții care gândesc la fel. Împreună putem construi acest viitor al orașului Târgoviște. Pentru primar am strâns aproape 12 mii de semnături, iar pentru consilieri - undeva la 10 mii. Am emoții, este normal și omenesc să ai emoții, mai ales că este un moment deosebit atât în viața noastră personală, cât și vizavi de viața publică pe care fiecare dintre noi o avem, dar am încredere în târgovișteni, am încredere că oamenii vor avea discernământul de a alege o persoană și de a alege o echipă care să le reprezinte interesele cel mai bine. Cuvintele care caracterizează echipa de consilieri sunt tinerețe, profesionalism, hotărâre”, a declarat candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște.

Adrian Țuțuianu: „Am depus primii candidatura, vom fi primii și pe data de 5 iunie”

Aceeași convingere o are și președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care a declarat că, de această dată, PSD se prezintă în fața târgoviștenilor cu cea mai bună echipă de consilieri municipali pe care a avut-o formațiunea politică în ultimii 26 de ani.

„Sunt bucuros să prezint astăzi o echipă, avem un candidat foarte bun pentru funcția de primar, este foarte tânăr, foarte energic, foarte bine pregătit profesional și-a dovedit într-un an și două luni capacitatea de a mobiliza administrativ toate structurile Primăriei și să finalizeze proiecte care păreau că nu se vor termina niciodată. Sunt convins că Cristi Stan va fi primarul municipiului Târgoviște pe data de 5 iunie. Am depus primii candidatura, vom fi primii și pe data de 5 iunie.Vom avea o majoritate în Consiliul Local pentru că avem o echipă foarte bună alături de Cristi Stan și vom face foarte mult bine Târgoviștei și județului pentru că Dâmbovița nu poate trăi fără să fie așezate foarte bine lucrurile în Târgovi ște. Legat de echipa de consilieri municipali, a fost înnoită fundamental, am vrut să marcăm deschiderea PSD spre intelectualitate, spre oamenii de valoare, spre oamenii de afaceri, spre profesioniștii din domeniu. Eu cred că este cea mai bună echipă de consilieri municipali pe care a avut-o PSD în ultimii 26 de ani”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale