Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.05.2016 00:31

PUBLICITATE ELECTORALĂ. Candidații social-democrați pentru Consiliul Județean, axați pe VIZIUNE și PERFORMANȚĂ


A A

PSD, proiect fără precedent: Dâmbovița 2025

PSD, proiect fără precedent: Dâmbovița 2025

 

Dragi prieteni,

 

Proiectul pe care vi-l propun este centrat pe două coordonate esențiale: VIZIUNE și PERFORMANȚĂ! Este un demers amplu și ambițios, care presupune idei concrete, perspectivă în timp și, mai ales, dăruire și multă muncă. Vă propun să fiți partenerii mei și să ni-l asumăm împreună, încredințându-vă că știu să dau viață acestui proiect. Cartea mea de vizită o reprezintă cei patru ani în care am îndeplinit funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, perioada cea mai grea a vieții mele. Știți bine în ce condiții am preluat județul. A fost nevoie de o muncă neobosită încă din prima zi a mandatului meu. Experiența acumulată încă din primii ani ai carierei mele administrative, funcțiile anterioare de consilier județean, senator și președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, expertiza teoretică pe care mi-am consolidat-o în calitate de cadru didactic la Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității “Valahia”, dublate de dorința sinceră de a sluji binele public, m-au ajutat să realizez, împreună cu echipa de consilieri județeni, obiective care păreau a fi irealizabile. Am echilibrat situația economico-financiară a județului, am corectat derapajele din trecut, am finanțat absolut toate localitățile județului și am mișcat lucrurile în bine, rezultate confirmate de Raportul meu administrativ.

Vă propun să mergem mai departe împreună, pentru că ce am reușit să facem până astăzi este o primă etapă a unui proiect mult mai amplu și mai generos, care are nevoie de continuitate. Vă lansez provocarea de a schimba fața județului nostru pentru a putea aspira împreună, solidari, la DÂMBOVIȚA 2025!

Oameni buni, județul nostru a avut și încă mai are de recuperat decalaje importante față de alte județe vecine, mai bine dezvoltate. Pentru acest motiv, avem nevoie de un plan de acțiune pe termen mediu și lung, care să asigure dezvoltarea economică, locuri de muncă, șanse de realizare pentru tineri, întoarcerea acasă a celor plecați în căutare de locuri de muncă în alte țări. Dacă nu vom înțelege că este vital să realizăm integral aceste proiecte, dacă vom continua să ne irosim eforturile în confruntări sterile, dacă fiecare va munci de unul singur, nu vom avea nicio șansă.

De aceea, avem nevoie de UN PROIECT PENTRU 10 ANI, pe care îmi doresc să-l realizăm ÎMPREUNĂ, garantându-vă REZULTATE și PERFORMANȚĂ!

Vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături și vă promit că ÎMPREUNĂ VOM PUTEA TRANSFORMA JUDEȚUL DÂMBOVIȚA!

Adrian Țuțuianu

Candidat PSD pentru funcția de președinte

al Consiliului Județean Dâmbovița

 

Comandat de PSD Dâmbovița. Realizat de SC Jurnal Media Top SRL. Cod unic de identificare atribuit de AEP la desemnarea Mandatar Financiar 21160002

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale