Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.09.2014 00:15

În Dâmbovița, după ordonanța privind migrația aleșilor locali,


A A

PSD - întărit în județ, incert în CJD

PSD - întărit în județ, incert în CJD
Adrian Țuțuianu, președinte PSD și CJD

❚ La ultima numărătoare au ieșit cu 20 de primari mai mulți în tabăra PSD, ultimii veniți fiind edilii de la Râu Alb - fost fief puternic PDL - și Valea Lungă ❚ Edilii i-au luat după ei și pe mulți dintre consilierii locali, mărind numărul acestora cu 127 în rândurile PSD ❚ Situația încă nu e clară la Consiliul Județean decât în dreptul PP-DD, care... a dispărut din forul administrativ, unde avea trei consilieri

ANDREI VASILIU


PSD stă bine la capitolul aleși locali, dar lasă de dorit în cadrul Consiliului Județean, după cum reiese din cea mai recentă analiză a social-democraților de la publicarea Ordonanței privind migrația primarilor.

Astfel, numărul edililor PSD a ajuns la 67 la nivelul județului, cu 20 mai mulți decât cei care au candidat în 2012 din partea Partidului Social Democrat.

 

 

„Ultimii veniți în PSD sunt dl Preda Cătălin de la Râu Alb și dl Brânduș Viorel de la Valea Lungă”, a anunțat președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, în cadrul unei conferințe de presă. Mulți dintre consilierii locali au decis să-și urmeze primarii la PSD.

„Avem 618 aleși locali, adică avem 127 de consilieri locali în plus față de anul 2012. Cu precizarea că de la PDL au plecat 92, de la PNL 21, de la PPDD 7, PNG 1, PRM 1 și Partida Rromilor 1. Nu avem o situație definitivă, sunt încă multe localități în care nu toți consilierii locali și-au exprimat o adeziune. Termenul urmează să se împlinească luna viitoare”, a mai spus Adrian Țuțuianu.

 

PP-DD a dispărut din Consiliul Județean Dâmbovița

În forul administrativ județean situația e deocamdată incertă pentru PSD, care a pierdut doi consilieri județeni din propriul partid, dar a câștigat alți doi, de la PDL și PP-DD. Astfel, Partidul Poporului Dan Diaconescu a rămas fără niciun consilier în CJ Dâmbovița, din cei trei câștigați la alegerile din 2012.

„Legat de Consiliul Județean, avem depuse declarațiile de apartenență politică de consilierii județeni Marinescu Ioan, Neculaescu Sache, ªtefan Corneliu, Hermenean Ioan, Dincă Georgeta, Olaru Luminița, Stoica Cozmin Liviu, Fulga Valeriu și Iacobuță Marius Cristin. Avem depuse 5 declarații de independent, respectiv d-nii Moldoveanu Mihăiță Dragoș și Lupoiu Mihail Marius de la PSD, dl Ivan Gheorghe de la PDL, d-nii Antoniu Florin Silviu și Dumitru Adrian de la PPDD. Au dat declarație de apartenență la PSD dl Popescu Claudiu Cezar, fost PDL, și dl Stănescu Mihai, consilier județean ales pe listele PPDD. Ca urmare, Partidul Social Democrat are 11 consilieri județeni în grup, avem 5 independenți și urmează să vedem ce declarații de apartenență vor depune ceilalți consilieri zilele următoare”, a precizat președintele Adrian Țuțuianu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale