Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.07.2016 00:21

La nivelul unităților administrativ teritoriale din județ,


A A

PSD domină administrația locală dâmbovițeană

PSD domină administrația locală dâmbovițeană
Alexandru Oprea, secretar executiv PSD Dâmbovița

❚ După ce la alegerile locale și-a adjudecat 66 de funcții de primar, la care se mai adaugă și doi independenți susținuți de social democrați, PSD a reușit, după constituirea consiliilor locale, să obțină 65 de viceprimari în localitățile județului ❚ La această dată, în condițiile în care mai sunt de constituit patru Consilii Locale, la Dragodana, Dobra, Uliești și Ulmi, situația la nivelul județului arată astfel: PSD are 65 de viceprimari, Partidul Național Liberal are 15 viceprimari, Alianța Liberalilor și Democraților Europeni are patru viceprimari, iar Uniunea Națională pentru Progresul României are doi viceprimari

ANA MARIA POPESCU

 


 

Partidul Social Democrat Dâmbovița câștigă posturi importante în administrația locală și acum, după aproape două luni de la încheierea alegerilor locale! După ce la scrutinul din 5 iunie și-a „zdrobit” adversarii politici obținând un scor electoral extrem de bun, social democrații continuă să-și domine rivalii politici la nivelul administrației locale, acolo unde reușește să-și impună oamenii în echipele de conducere a unităților administrativ teritoriale. După ce la alegerile locale și-a adjudecat 66 de funcții de primar, la care se mai adaugă și doi independenți care au fost susținuți de social democrați, Partidul Social Democrat a reușit, după constituirea consiliilor locale, să obțină aproape același număr de viceprimari în localitățile județului.

Potrivit secretarului executiv al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea, până la momentul acesta formațiunea politică a reușit să-și adauge în „palmaresul” electoral 65 de viceprimari, iar numărătoarea continuă și asta pentru că încă mai sunt localități unde nu a fost constituit consiliul local și deci nu s-au putut definitiva echipele de conducere ale tuturor unităților administrativ teritoriale.

„Legat de alegerea viceprimarilor și constituirea Consiliilor Locale, vreau să vă informez că această activitate este aproape de finalizare. Sunt doar patru localități unde nu s-a finalizat alegerea viceprimarilor”, a declarat secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea.

Și cum mai sunt de constituit Consiliile Locale la Dragodana, Dobra, Uliești și Ulmi, PSD încă mai are șanse să-și impună consilieri locali în fruntea primăriilor dâmbovițene. Așadar, după constituirea a 85 de consilii locale, dacă tragem linie și adunăm, situația „împărțelii” funcțiilor administrative în Dâmbovița arată astfel: PSD și-a adjudecat 65 de funcții de viceprimar, Partidul Național Liberal a reușit să-și impună oamenii în fruntea a doar 15 unități administrativ teritoriale, Alianța Liberalilor și Democraților Europeni (ALDE) a reuși să obțină doar patru viceprimari, în timp ce Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) a câștigat doar două posturi de viceprimar.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale