Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.05.2020 14:53


A A

PSD Dâmbovița va avea candidat propriu la Consiliul Județean

PSD Dâmbovița va avea candidat propriu la Consiliul Județean

PSD Dâmbovița va avea propriul candidat la președinția Consiliului Județean Dâmbovița! Lucrurile au fost tranșate în Biroul Permanent Județean al PSD Dâmbovița care a avut loc în ziua de marți, 26 mai 2020. Decizia luată de social democrații dâmbovițeni pune capăt subiectului privind existența unui candidat comun din partea unei posibile alianțe PSD Dâmbovița – PRO România Dâmbovița pentru șefia CJD. Cel care a anunțat acest lucru a fost purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, Costin Cozma în cadrul conferinței de presă online de joi, 28 mai. 

„În urma celor două întâlniri cu d-ul Adrian Țuțuianu discuțiile au avut, din păcate, un singur subiect... dorința d-ului Țuțuianu de a fi desemnat candidat al celor două partide la funcția de președinte al CJD. Pentru a pune capăt oricăror speculații și pentru a nu mai da naștere altor discuții vă pot spune că   Biroul Permanent Județean al PSD a hotărât, marți, seara, într-o ședință online, în unanimitate, că Organizația PSD  Dâmbovița va avea propriul candidat la președinția Consiliului Județean Dâmbovița.

Pot spune încă o dată, ferm, răspicat și corect, că nu avem în PRO România un adversar politic, însă noi susținem că este necesar să plecăm la negocieri de pe poziții cinstite, sincere și care au doar un singur scop – interesul județului Dâmbovița și al dâmbovițenilor. PSD Dâmbovița are echipa necesară care va aduce un suflu nou în județul nostru, o echipă care va implementa soluții care țin cont de grijile și nevoile reale ale oamenilor”, a declarat Costin Cozma, purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, fără a indica și numele candidatului PSD Dâmbovița la șefia CJD.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Viceprimarii de la Șelaru, Brănești și Lungulețu au fost dați afară din partid
"Guvernul Orban se laudă cu șantierelor deschise în Guvernarea PSD"
Programul PNL "Reclădim România" ignoră realitatea economică și bugetară a țării
Primul roman S.F. marca PNL
Contre noi pe tema infrastructurii rutiere între PSD și PNL Dâmbovița
"Tare mi-e că vom intra din nou în stare de urgență și... nu vom avea alegeri"
Președintele PSD Dâmbovița, în vizită la CNAIR
Președintele PNL Dâmbovița, vești bune despre drumurile naționale
"Prima idee de pensie specială a aparținut unui liberal în 1997"
"Învățământul românesc, în pragul colapsului"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un premier Incitator

Bună sau strâmbă, decizia Curții Constituționale obligatorie trebuie respectată cu sfințenie. Și, asta în cazul oricărei Curți Constituționale din această lume. Așa este prevăzut în legea legilor – Constituția. Și dacă este vorba de Constituție, vorba aia, fermoarul tras la gură.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale