Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.02.2017 00:21

Tabloul politic actual, comentat de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea


A A

PSD Dâmbovița strânge semnături pentru susținerea Guvernului

PSD Dâmbovița strânge semnături pentru susținerea Guvernului
Alexandru Oprea, președinte CJD, secretar executiv al PSD

❚ Din targetul de 40.000 de semnături, până pe 20 februarie, social democrații dâmbovițeni au strâns aproape jumătate, ceea ce înseamnă că dâmbovițenii au încredere în Executivul Grindeanu ❚ În opinia șefului administrației județene, moțiunea de cenzură nu a avut niciun sens, în condițiile în care acest guvern și-a îndeplinit până acum toate obiectivele asumate și are doar o lună de când a fost mandatat să conducă destinele țării

ANA MARIA POPESCU


Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu a fost una lipsită de sens, în condițiile în care acest guvern și-a îndeplinit până acum toate obiectivele asumate și are doar o lună de când a fost mandatat să conducă destinele țării. Declarația aparține secretarului executiv al Partidului Social Democrat Dâmbovița, Alexandru Oprea, președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, care susține că actualul Guvern și-a respectat promisiunile făcute în campania electorală, trebuie doar lăsat să-și ducă până la capăt programul de guvernare pe care l-au votat peste 3,4 milioane de români. Social democratul Alexandru Oprea susține că a participat la o întâlnire la Parlament cu președintele Camerei Deputaților, premier, vicepremier și ministrul de Finanțe și a primit asigurări că Guvernul va pune în aplicare toate măsurile pe care și le-a asumat și va rămâne la guvernarea țării.

„Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului a fost lipsită de sens”

„Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului a fost lipsită de sens, la nicio lună de zile de când Guvernul a fost mandatat să asigure guvernarea acestei țări. De asemenea, reiterez faptul că acest Guvern și-a respectat promisiunile pe care le-a făcut în campania electorală, din măsurile pe care Guvernul le avea de transpus în practică în primul trimestru au mai rămas doar 12 de aplicat. Am avut o discuție la nivelul Parlamentului, cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, cu ministrul Dezvoltării și vicepremier, Sevil Shhaideh, cu ministrul Finanțelor, cu primul ministru și am fost asigurați că acest Guvern își va pune în practică programul de guvernare și acele măsuri legate de guvernarea în bune condiții a României vor fi duse la îndeplinire. Ați văzut că nici măcar nu au reușit să strângă un număr egal de voturi pentru susținerea moțiunii cu cei care au semnat moțiunea de cenzură. Parlamentarii PSD au asigurat cvorumul de ședință, dar nu au votat. Am vrut să vedem dacă această opoziție poate să adune foarte multe forțe în jurul ei, dar s-a văzut foarte clar că majoritatea din Parlament este stabilă, funcționează și că este mai greu de dat jos un Guvern. Pe de altă parte, eu nu cred că în actualele conjuncturi socio-economice și politice din Europa de Est și din ceea ce se întâmplă în jurul nostru, aceste acțiuni ne pot face bine ca stat sau ca popor. Cred că ar trebui să avem mai multă raționalitate în a aborda astfel de probleme... Nu cred că avem nevoie de instabilitate, nu cred că avem nevoie să blocăm din nou proiectele europene, nu cred că avem nevoie, din nou, să nu avem un buget și să ne ducem în niște discuții sterile legate de care este mai competent să guverneze”, a declarat secretarul executiv al PSD Dâmbovița și președinte al CJD, Alexandru Oprea.

„Vom finaliza această acțiune în jurul datei de 20 februarie”

În timp ce în Parlament se discuta și se vota moțiunea de cenzură, Organizațiile locale ale Partidului Social Democrat s-au mobilizat și strâng de la membrii de partid și nu numai semnături de susținere pentru Guvernul Grindeanu. Potrivit lui Alexandru Oprea, PSD Dâmbovița a strâns până acum aproape 20.000 de semnături și și-a propus ca până pe 20 februarie numărul acestora să se dubleze.

„Avem întâlniri în continuare cu organizațiile locale. Am declanșat acțiunea de strângere a semnăturilor pentru Guvernul Grindeanu, vom finaliza această acțiune în jurul datei de 20 februarie. Organizația Județeană Dâmbovița și-a propus să strângă peste 40.000 de semnături de susținere a Cabinetului Grindeanu, iar acum suntem undeva spre jumătatea acestei cifre. Vom continua și zilele următoare, sper să ne ajute și vremea, dar ne vom realiza targetul de 40.000 de semnături”, a declarat secretarul executiv al PSD Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale