Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.09.2017 00:21

Declarațiile din spațiul public, demontate de lideri ai organizației județene


A A

PSD Dâmbovița: scut în jurul președintelui Țuțuianu

PSD Dâmbovița: scut în jurul președintelui Țuțuianu
Claudia Gilia, deputat PSD de Dâmbovița

❚ După ce a fost înlăturat de la cârma Ministerului Apărării Naționale, se zvonește că s-ar pune la cale mazilirea acestuia și din fruntea PSD Dâmbovița ❚ De la vârful conducerii socialdemocrate se declară răspicat că Adrian Țuțuianu are toată susținerea organizației și nu se va accepta o eventuală demitere ❚ „Nu există vreun membru de partid în Organizația Județeană care astăzi să fie capabil să-i ia locul lui Adrian Țuțuianu”, a declarat vicepreședintele PSD Dâmbovița, Sandu Gabriel

ANA MARIA POPESCU


Pentru că în ultima vreme se speculează în spațiul public că mai marii partidului de la București, după ce l-au îndepărtat de la cârma Ministerului Apărării, plănuiesc să-l schimbe pe Adrian Țuțuianu și de la conducerea Organizației Județene a PSD Dâmbovița, vicepreședintele PSD, Sandu Gabriel, primar al localității Voinești, a declarat că președintele filialei județene a partidului are susținerea tuturor membrilor, iar aceștia nu vor accepta o eventuală demitere venită de la centru. Vicepreședintele PSD, Sandu Gabriel, susține că rezultatele obținute în ultimele confruntări electorale îi dă dreptul lui Adrian Țuțuianu să rămână în fruntea Organizației Județene, mai ales că la momentul acesta nu există în PSD Dâmbovița vreun alt membru capabil să poată prelua funcția de președinte al formațiunii politice.

„Nu cred că este nevoie să facem scut în jurul lui Adrian Țuțuianu, pentru că, cu Adrian Țuțuianu în fruntea Partidului Social Democrat, Organizația Județeană a avut cele mai bune rezultate începând cu anul 1992. În 2012, la alegerile parlamentare, când s-a candidat uninominal, am fost printre puținii din țară care am reușit să închidem absolut toate cele 11 Colegii cu un procent de peste 50%. La alegerile locale din 2016, cu Adrian Țuțuianu președinte de Organizație, am câștigat peste 70 de primării din 89 și am obținut o majoritate în Consiliul Județean Dâmbovița pe care niciun partid politic nu a avut-o niciodată, avem 22 de consilieri din 35, aproape de două treimi. La alegerile parlamentare din 2016, PSD, din 11 parlamentari, am luat 5 deputați și 2 senatori. Dacă cineva se gândește că Adrian Țuțuianu va fi schimbat de la președinția Organizației Județene eu vă spun sincer că se înșeală amarnic fiindcă Adrian Țuțuianu este cel mai bun președinte pe care Partidul Social Democrat l-a avut vreodată în județul Dâmbovița. Adrian Țuțuianu a fost ales și este ales președinte al Partidului Social Democrat în urma Adunărilor Generale din fiecare organizație locală în parte, în urma Conferințelor comunale din toate localitățile din județul Dâmbovița, în urma Conferințelor Orășenești și Municipale, în urma votului din Conferința Județeană. Suntem o Organizație sudată, nu cred că vreun membru de partid și-ar dori acest lucru, doar cred că cineva bagă bățul prin gard ca să creeze niște discuții la nivelul Organizației. Nu există vreun membru de partid în Organizația Județeană care astăzi să fie capabil să-i ia locul lui Adrian Țuțuianu”, a declarat vicepreședintele PSD Dâmbovița, Sandu Gabriel, primar al localității Voinești.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale