Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.01.2020 00:21

Reorganizarea partidului, prioritatea noii echipe de conducere


A A

"PSD Dâmbovița, oficial în campanie electorală"


VIOLETA STANCIU


Noua conducere a PSD Dâmbovița rezultată în urma alegerilor de duminică, 19 ianuarie 2020, formată din președintele, Corneliu Ștefan, președintele executiv, Titus Corlățean și secretarul general, Cristian Stan, a susținut ieri prima conferință de presă în actuala structură. Încă de la început, președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat că prioritățile imediate sunt reorganizarea partidului și campania electorală în care s-a intrat oficial chiar de ieri... „De astăzi (n.n. ieri) vom începe reorganizarea PSD Dâmbovița. Astăzi (n.n. ieri), la prima ședință de Birou Politic Județean, am invitat toți primarii PSD. Cred că este în primul rând un gest de demnitate, gest de recunoștință față de primarii noștri să vină la această ședință a BPJ în care arondăm vicepreședinții pe zonele din județul Dâmbovița, vom discuta privind organizațiile specializate din cadrul PSD Dâmbovița și vom avea o analiză asupra Consiliului Județean Dâmbovița, analiză pe care o va prezenta președintele CJD. De astăzi, PSD Dâmbovița a intrat oficial în campanie electorală”, a declarat Corneliu Ștefan.

Prefectul județului, Aurelian Popa, în colimatorul conducerii PSD

Dâmbovița Prin declarațiile pe care le-a făcut în urmă cu două zile, la ședința de bilanț a celor de la ISU Dâmbovița, prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa, a reușit să-și pună în cap toată conducerea PSD Dâmbovița. Prefectul a intrat în colimatorul președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan pentru că a cerut inspectorului șef de la ISU Dâmbovița să o lase mai moale cu avertismentele și să treacă direct la aplicarea de amenzi contravenționale atât agenților economici, cât și unităților administrativ teritoriale din județ. „Am luat act cu profundă îngrijorare de declarația de ieri, 21 ianuarie, a prefectului județului Dâmbovița de la bilanțul ISU. Spun cu tărie că prefectul județului Dâmbovița, domnul Popa Aurelian, a ordonat reprezentanților ISU să termine cu avertismentele și să aplice direct sancțiuni, adică amenzi contravenționale și, cel mai grav, pentru primarii din județul Dâmbovița, indiferent de culoarea politică, care nu s-au prezentat la acest bilanț. Vreau să transmit domnului prefect că primarii, la ora 9.00 (n.n.- la ora bilanțului ISU) au fost în sediul Consiliului Județean, pentru o consultare privind bugetul pe anul 2020, consultare care este stipulată în Legea bugetului, lege care a fost adoptată de Guvernul PNL, guvern pe care dânsul îl reprezintă în județul Dâmbovița. Noi, cei din PSD Dâmbovița, nu vom fi niciodată de acord cu aplicarea unui asemenea mecanism coercitiv. Nu salvăm țara, nu salvăm economia cu aceste măsuri, dimpotrivă, îi aducem pe antreprenori, îi aducem pe primari, pe micii întreprinzători în sapă de lemn. Nu cred că asemenea măsuri coercitive aduc bunăstare în județul Dâmbovița, fapt pentru care ne opunem acestor măsuri pe care prefectul județului Dâmbovița le-a exprimat public la bilanțul ISU”, a mai precizat ieri președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Guvernul Orban se laudă cu șantierelor deschise în Guvernarea PSD"
Programul PNL "Reclădim România" ignoră realitatea economică și bugetară a țării
Primul roman S.F. marca PNL
Contre noi pe tema infrastructurii rutiere între PSD și PNL Dâmbovița
"Tare mi-e că vom intra din nou în stare de urgență și... nu vom avea alegeri"
Președintele PSD Dâmbovița, în vizită la CNAIR
Președintele PNL Dâmbovița, vești bune despre drumurile naționale
"Prima idee de pensie specială a aparținut unui liberal în 1997"
"Învățământul românesc, în pragul colapsului"
"Jocul de-a alocațiile dublate"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Suverana Indiferență

Dacă e să iau în seamă unele știri transmise de televiziuni, cică, în vremea asta de pandemie fără de sfârșit, s-ar fi reîntors în țară vreo două milioane de români care plecaseră în lumea largă în căutarea unei vieți mai bune, și asta pentru că speranțele și visurile luminoase de la revoluția din ’89 iute s-au spulberat în vântoasele guvernanților capitaliști, fie ei de dreapta, fie de stânga.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale