Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.10.2016 00:17

Chiar dacă în aceste zile circulă tot felul de zvonuri


A A

PSD Dâmbovița nu a definitivat ordinea pe lista pentru parlamentare

PSD Dâmbovița nu a definitivat ordinea pe lista pentru parlamentare
Corneliu Ștefan, vicepreședintele PSD Dâmbovița

❚ La momentul acesta se știe numele social democraților care vor intra în competiția electorală, dar nu și locul pe care îl ocupă pe listă, asta deși au trecut aproape două săptămâni de la momentul votului dat de activul de partid în Conferința Județeană Extraordinară ❚ „Nu este vorba de niciun suspans în ceea ce privește ordinea pe listă a candidaților, doar că încă se mai poartă discuții. În aceste zile noi vom finaliza campania de strângere de semnături și Comisia Juridică din cadrul partidului o să analizeze fiecare listă”, a precizat vicepreședintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan

ANA MARIA POPESCU


Partidul Social Democrat ține în suspans membrii de partid și electoratul dâmbovițean în ceea ce privește ordinea candidaților pe lista pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. La momentul acesta se știe numele social democraților care vor intra în competiția electorală, dar nu și locul pe care îl ocupă aceștia pe listă, asta deși au trecut aproape două săptămâni de la momentul votului dat de activul de partid în Conferința Județeană Extraordinară, iar la nivel central s-au purtat mai multe rânduri de discuții care aveau menirea să definitiveze lista candidaților dâmbovițeni. Se pare că lucrurile nu sunt încă bătute-n cuie, chiar dacă „gura târgului” vorbește că „socotelile” ar fi deja încheiate în interiorul partidului. „În aceste zile mă aflu la Bruxelles, însă pot să vă spun că până acum nu am finalizat lista de candidați, respectiv ordinea pe această listă”, ne-a declarat președintele Partidului Social Democrat Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

„Membrii Comisiei Juridice din cadrul PSD verifică fiecare semnătură în parte”

Un lucru este însă cert, lista trebuie să prindă contur pentru că, potrivit vicepreședintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, candidaturile vor fi depuse la Biroul Electoral Județean. Până atunci însă se lucrează intens și la verificarea semnăturilor de susținere a candidaților venite de la organizațiile din teritoriu. Membrii Comisiei Juridice din cadrul Partidului Social Democrat verifică fiecare semnătură în parte, pentru ca nu cumva să se strecoare vreo greșeală care să afecteze imaginea formațiunii politice. PSD Dâmbovița și-a propus să strângă 100.000 de semnături de susținere.

„Până acum nu a fost definitivată ordinea pe lista pentru alegerile parlamentare. Nu este vorba de niciun suspans în ceea ce privește ordinea pe listă a candidaților, doar că încă se mai poartă discuții. În aceste zile noi vom finaliza campania de strângere de semnături. Am strâns deja semnăturile din teritoriu, acum se lucrează la centralizarea la nivel de județ și Comisia Juridică din cadrul partidului o să analizeze fiecare listă de semnături și vom vedea exact numărul de semnături care vor rămâne după această verificare. Sunt foarte multe liste venite din teritoriu și este normal să fie verificate la nivelul Organizației Județene înainte de a le înainta către București. Vă garantez că vom avea foarte multe semnături, ne-am făcut treaba din acest punct de vedere. (...) Eu îmi doresc să avem cel puțin un ministru și cât mai mulți secretari de stat din județul Dâmbovița, pentru că numai așa regiunea și județul pot fi ajutate. Dar după 11 decembrie vom stabili cine o să facă parte din Guvern, cine o să fie prim ministru, în momentul acesta nu s-au stabilit persoanele care vor ocupa diverse funcții în ministere”, a declarat vicepreședintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

„În urma consultărilor finale ce vor fi purtate la nivelul conducerii organizației județene, listele de candidați vor fi supuse aprobării în Comitetul Executiv Național al PSD, ce urmează a se desfășura în jurul datei de 20 octombrie 2016, la București. Prioritatea actuală a Partidului Social Democrat nu este de a stabili o ordine finală a candidaților pe liste, ci de a iniția un dialog cu cetățenii dâmbovițeni în vederea identificării și soluționării unor probleme reale ale acestora, așa cum reiese și din Programul de Guvernare propus și prezentat de Partidul Social Democrat. Pe această cale, Partidul Social Democrat anunță că va face publice listele finale privind ordinea candidaților propuși pentru alegerile parlamentare de îndată ce acestea vor fi semnate de președintele PSD, Liviu Dragnea, ca urmare a aprobării în Comitetul Executiv Național al PSD”, a precizat președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale