Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.10.2016 00:18

Întâlniri cu conducerea centrală a partidului,


A A

PSD Dâmbovița: discuții pentru definitivarea listei la parlamentare

PSD Dâmbovița: discuții pentru definitivarea listei la parlamentare
Alexandru Oprea, secretar executiv PSD Dâmbovița

❚ Social-democrații se apropie de decizia finală în ceea ce privește lista pentru alegerile parlamentare din decembrie și mai ales de ordinea candidaților pe aceasta ❚ Secretarul executiv al partidului, Alexandru Oprea, a mărturisit că președintele Liviu Dragnea a văzut lista și rezultatul votului din Conferința Județeană Extraordinară a PSD Dâmbovița și a fost mulțumit de componența acesteia ❚ Discuțiile dintre liderii locali și centrali pe marginea candidaturilor nu s-au încheiat, inclusiv luni având loc o întâlnire la București între Adrian Țuțuianu și Liviu Dragnea pentru o ultimă discuție pe componența și ordinea pe listă

ANA MARIA POPESCU


PSD Dâmbovița se apropie de decizia finală în ceea ce privește lista de candidați pentru alegerile parlamentare și mai ales de ordinea candidaților pe aceasta! În cadrul unei conferințe de presă, secretarul executiv al partidului, Alexandru Oprea, a mărturisit că președintele Liviu Dragnea a văzut lista și rezultatul votului dat de activul de partid în Conferința Județeană Extraordinară a PSD Dâmbovița și nu a fost deloc nemulțumit de componența acesteia, dar cu toate acestea discuțiile dintre liderii locali și centrali pe marginea candidaturilor nu s-au încheiat, inclusiv luni existând o întâlnire la București între Adrian Țuțuianu și Liviu Dragnea pentru a purta o ultimă discuție vizavi de componență și de ordinea pe listă înainte ca aceasta să fie făcută publică.

„Nu cred că va apărea un alt nume pe locurile eligibile”

Secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea, este de părere că nu există motive ca lista să arate altfel decât cea care s-a votat în Conferința Județeană Extraordinară, iar dacă într-adevăr lucrurile rămân așa cum au stabilit prin vot secret cei peste 800 de delegați, candidații PSD la alegerile parlamentare din iarnă sunt: Adrian Țuțuianu, Titus Corlățean, Alexandru Oprea, Luisa Greaca la Senat, iar la Camera Deputaților - Leonardo Badea, Corneliu ªtefan, Carmen Hoban, Rovana Plumb, Claudia Gilia, Oana Vlăducă, Marian Țachianu, Sandu Gabriel Dănuț și Alin Manole.

„Cu lista de candidați votată în Conferința Județeană Extraordinară s-a mers la București, s-a discutat cu dl președinte Liviu Dragnea rezultatul votului înregistrat în cadrul Conferinței. Cu siguranță că mai sunt și alte criterii legate de respectarea respectivilor în activitatea internă a partidului, participarea la toate scrutinurile și la toate bătăliile electorale pe care Organizația Județeană Dâmbovița le-a purtat, dar pe de altă parte ați văzut foarte clar că electoratul și activul dur al partidului taxează niște lucruri și cred că rezultatul votului a fost puțin surprinzător, cel puțin la deputați. Eu cred că în foarte bună măsura aceea de la Conferință va fi ordinea pe listă sau, mă rog, aceia vor fi candidații... Nu cred că va apărea un alt nume pe locurile eligibile. Avem nevoie de oameni care au notorietate, care sunt recunoscuți în comunitățile pe care le coordonează ca lideri. În ceea ce mă privește, poate că îmi era mai comod să fiu pe poziție eligibilă pentru Parlament decât să rămân pe cap cu toată problematica administrației publice locale, dar trebuie înțeles că avem nevoie și de un sprijin la București, avem nevoie și de oameni competenți care să conducă destinele administrației publice locale. Targetul nostru este de cinci deputați și doi senatori, ceea ce înseamnă un procent de 70% la redistribuire. Oficial și definitiv ordinea pe listă probabil că se va stabili după discuția dintre președinte și președinte... Dl Dragnea cred că nu are motive să fie nemulțumit de activitatea Organizației Județene Dâmbovița, obiectiv vorbind, oricare dintre colegii mei aflați pe această listă este cu multe clase deasupra oricăruia din lista Partidului Național Liberal sau a altor formațiuni vremelnice”, a declarat Alexandru Oprea, secretar executiv al PSD Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale