Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.01.2020 00:16

Sub privirile atente ale conducerii centrale a partidului,


A A

PSD Dâmbovița a intrat în febra alegerilor interne

PSD Dâmbovița a intrat în febra alegerilor interne

VIOLETA STANCIU


Ședințe peste ședințe la Organizația PSD Dâmbovița! Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, va avea loc Comitetul Executiv Județean al PSD Dâmbovița, iar săptămâna viitoare, respectiv pe 19 ianuarie 2020, se va ține și mult așteptata Conferință Extraordinară de Alegeri în cadrul Organizației PSD Dâmbovița.

La aceasta din urmă sunt așteptați să participe și președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, și secretarul general al PSD, Paul Stănescu. Data limită pentru depunerea candidaturilor pentru funcțiile de conducere din Organizația PSD Dâmbovița, este 16 ianuarie 2020, ora 16.00. „Am avut prima ședință a Biroului Politic Județean al Organizației PSD Dâmbovița pe anul 2020, ocazie cu care am luat câteva decizii importante pentru viața noastră internă de partid, a Organizației PSD Dâmbovița. În primul rând am decis ca pe data de 19 ianuarie, la ora 11.00, să avem Conferință Extraordinară de Alegeri în cadrul Organizației PSD Dâmbovița. Asta înseamnă alegeri pentru tot ceea ce înseamnă conducere a Organizației Județene... De asemenea, am hotărât alegerea în următorul Comitet Executiv Județean, care va avea loc pe data de 11 ianuarie, a celor două structuri, a celor două comisii, respectiv Comisia de Integritate și Etică și Comisia de Control Financiar. Îmi anunț candidatura pentru poziția de președinte al Organizației Județene a PSD Dâmbovița. Îmi asum, în situația în care colegii și colegele îmi vor acorda votul de încredere, câștigarea alegerilor locale și parlamentare de către Organizația PSD Dâmbovița. Vreau să vă spun că în urma alegerilor care s-au desfășurat în anul 2019, alegerile europarlamentare și prezidențiale, Organizația PSD Dâmbovița se situează pe poziția 8 la nivel național. Îmi depun această candidatură inclusiv la solicitările multora dintre colegii și colegele din organizație. M-am hotărât să continuăm împreună lucrurile pe care le-am început și pe care vrem să le ducem până la capăt, lucruri bune pentru județul nostru (...) Începând cu 20 ianuarie intrăm în linie dreaptă pentru alegerile locale, iar PSD a demonstrat că este singurul partid din România care are o strategie pentru dezvoltarea locală. Aici, în Dâmbovița, obiectivul este clar, trebuie să câștigăm alegerile locale și alegerile parlamentare ca să putem în continuare să dezvoltăm județul, așa cum s-a făcut și până acum când Guvernul PSD a fost susținut (...), a declarat președintele interimar al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, la sfârșitul ședinței Biroului Executiv Județean din data de 8 ianuarie.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Vot european la 16 ani

Lucruri noi se întâmplă în inima Europei. Belgia a decis oficial să invite și tinerii între 16 și 18 ani să voteze pentru alegerile europene din 9 iunie 2024. Este o mișcare interesantă și potențial încurajatoare pentru implicarea reală a tinerilor în procesul democratic. Prin încurajarea participării lor în alegeri încă de la o vârstă fragedă, Belgia promovează educația... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale