Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.04.2016 00:25

Ieri, la Târgoviște


A A

PSD Dâmbovița a depus listele de candidați la Consiliul Județean

PSD Dâmbovița a depus listele de candidați la Consiliul Județean
44 de social-democrați vor intra în lupta pentru Consiliul Județean Dâmbovița

❚ Cu 56.865 de semnături de susținere, cei 44 de social-democrați candidați, în frunte cu președintele organizației județene, Adrian Țuțuianu, s-au prezentat ieri la Biroul Electoral Județean și au intrat oficial în cursa electorală ❚ Obiectivul PSD Dâmbovița este majoritate în Consiliul Județean – 18 consilieri și 60 de primării din cele 89 ale județului ❚ Președintele PSD, Adrian Țuțuianu, care candidează pentru un nou mandat de președinte CJD, a declarat că va continua proiectele ce privesc dezvoltarea județului, vor fi accesate altele noi, fiind reluată promisiunea sa din 2012: nu va ține cont de culoarea politică a primarilor

ANA MARIA POPESCU

 


 

Ieri, la Târgoviște, social democrații care vor intra în lupta pentru câștigarea posturilor de consilieri județeni și-au depus candidaturile și semnăturile de susținere la Biroul Electoral Județean și astfel au intrat oficial în cursa electorală pentru alegerile locale. Alexandru Oprea, Corneliu Ștefan, Claudia Gilia, Alin Manole, Liviu Stoica, Adrian Dumitru, Daniel Nicolae Comănescu, Mioara Costache, Sache Neculaescu, Mihai Stănescu, Luminița Olaru, Mihai Istrate, Alexandru Diniță, Liviu Vasilescu, Cezarina Necula, Marilena Luciana Cristea, Valeriu Fulga, Iulian Oprea, Luisa Marilena Greaca, Florian Dan Georgescu, Claudiu Cezar Popescu, Gheorghe Ivan, Florina Ramona Mureșan, Ionuț Lăscaie, Gabriela Caceamac, Ștefan Alin Nițescu, Cornelia Stan, Pavel Bărculeț, Cristina Ilinca, Pojor Spânu, Georgiana Niță, Mihai Petrescu, Ruxandra Mădălina Dragomir, Nicolae Obrejan, Ileana Cătălina Nicolăescu, Vlăduț Niculae, Florin Leotescu, Marin Matei, Georgeta Irena Dumitru, Constantin Cazacu, Mircea Pătrașcu, Luminița Vasile, Valentin Gîtman sunt cei 43 de social democrați care alcătuiesc lista de consilieri ai PSD și care, alături de Adrian Țuțuianu, cel care de altfel se află în fruntea listei de candidaturi, vor lupta pentru câștigarea unei majorități solide în Consiliul Județean Dâmbovița.

„Este cea mai bună listă a PSD din ultimii ani”

Înainte de depunerea oficială a candidaturilor, președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, „flancat” de parlamentarii Rovana Plumb, Leonardo Badea și Ionuț Săvoiu, a susținut o conferință de presă în care a prezentat fiecare candidat în parte, dar și planurile de viitor pe care echipa PSD le are pentru dezvoltarea județului și pentru bunăstarea dâmbovițenilor. Odată cu candidaturile, PSD Dâmbovița a depus la Biroul Electoral Județean și aproape 57.000 de semnături de susținere, însă președintele Adrian Țuțuianu promite că se va lupta pentru binele tuturor locuitorilor județului, indiferent de culoarea lor politică.

„Eu cred că este o listă de candidați foarte bună, am curajul să spun că este cea mai bună pe care a prezentat-o PSD în ultimii ani, la ultimele competiții electorale. Dacă facem o analiză statistică, avem 29 de bărbați pe listă, 66%, avem 15 femei, 34%, avem 10 colegi sub 35 de ani, 21%. Media de vârstă a acestei liste este de 45 de ani. Dacă facem o analiză pe profesii, cadre didactice universitare și cercetători avem 5, cu studii doctorale avem 7 persoane pe listă, 7 juriști, 9 economiști, 11 ingineri, 8 cadre didactice din învățământul preuniversitar, 2 medici, un psiholog, un teolog, un arhitect și un tenor. Am depus lista într-o zi ploioasă, dar ploaia aduce totdeauna bogăție și sunt convins că va fi bogăție și pentru PSD. Noi suntem mai modești decât dl Miculescu (n.n. Dumitru Miculescu) de la PNL, noi ne-am propus doar 51%, adică 18 consilieri județeni și ne-am propus să câștigăm 60 de primării. Sunt convins că cele două obiective sunt perfect realizabile, sigur, prin munca susținută a noastră a tuturor și a echipei partidului din fiecare localitate. În susținerea listei noastre vom depune mai multe bibliorafturi cu semnături, am strâns 56.865 de semnături”, a declarat Adrian Țuțuianu.

„Îi rog pe cetățenii din Dâmbovița să voteze PSD”

De asemenea, președintele social-democraților a reiterat promisiunea că va sprijini pe toată lumea:

„Ne propunem dezvoltarea armonioasă a județului și a tuturor unităților administrativ teritoriale. Vom sprijini toate comunitățile locale, indiferent de culoarea politică a primarilor, este un angajament pe care mi l-am luat în 2012, am sprijinit pe toată lumea, chiar dacă uneori mi-am supărat propriii colegi de partid. Îi voi sprijini pe toți cei 89 de primari din județ să ducă la capăt proiectele în curs și să acceseze proiecte noi. Nu dorim să repetăm trecutul cu împărțirea județului pe culori politice. Vom sprijini toate comunitățile etnice și religioase, de la lucrări de infrastrucutură până la activități care țin de afirmarea propriei identități. Proiectul nostru este unul pentru binele locuitorilor județului și se derulează sub ceea ce PSD și-a propus, să fie aproape de oameni. Îi rog pe cetățenii din Dâmbovița să voteze PSD, avem nevoie de primari buni în toate localitățile, avem nevoie de majorități în consiliile locale create în jurul PSD și ne dorim să avem o majoritate consistentă în Consiliul Județean, iar o majoritate consistentă înseamnă 18 consilieri. Sigur, vom asocia la guvernarea locală partenerii noștri din ALDE și din Partida Romilor, cu care avem o înțelegere în județ. Ne dorim o majoritate cât mai largă în acest proiect”, a mai precizat pre- ședintele PSD Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale