Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.01.2016 23:17

Între 27 și 28 ianuarie, la Sinaia,


A A

PSD are întâlnire pentru strategia politică

PSD are întâlnire pentru strategia politică
Leonardo Badea, senator PSD de Dâmbovița

❚ Va participa inclusiv Organizația județeană PSD Dâmbovița și, potrivit senatorului Leonardo Badea, temele de discuții sunt vaste ❚ Socialdemocrații încearcă să pună la punct mai multe aspecte: cum vor aborda alegerile din acest an, dacă fac sau nu alianțe, ce oameni noi atrag în partid, dacă îl mai susțin sau nu pe Călin Popescu Tăriceanu la președinția Senatului, deși acest ultim aspect nu face parte dintre prioritățile partidului, după cum susține parlamentarul de Dâmbovița

ANA MARIA POPESCU


Parlamentarii Partidului Social Democrat se întâlnesc săptămâna aceasta la Sinaia pentru a discuta despre strategia politică pe care o vor aborda la alegerile locale din acest an, pentru a se pune de acord dacă își doresc sau nu alianțe cu alte formațiuni politice și despre a pune la punct detalii legate de modul de lucru în care se va acționa în prima campanie electorală din 2016.

Toate organizațiile PSD, inclusiv cea din Dâmbovița, se află în această perioadă într-un proces intens de alegere a candidaților care să candideze sub sigla partidului la alegerile locale, așadar la întâlnirea de la Sinaia se va lua în discuție și stadiul listelor de candidați, dar și în același timp senatorii și deputații vor vorbi și despre posibilitățile de întărire a partidului prin atragerea de noi membri.

 

Subiecte multe și vaste de discuții în cadrul PSD

Potrivit senatorului PSD de Dâmbovița, Leonardo Badea, la întâlnirea de la munte se va discuta și dacă social democrații mai sunt dispuși să-l susțină pe Călin Popescu Tăriceanu la șefia Senatului, chiar dacă înlocuirea acestuia se pare că nu se află încă pe agenda de priorități a partidului.

„În perioada 27-28 ianuarie, PSD va avea o întâlnire la Sinaia, unde vom discuta ceea ce vom avea primordial pe agenda de lucru în cadrul Senatului și Camerei Deputaților ca și grup al PSD și de asemenea vom face o analiză privind strategia pe care o vom adopta în cadrul partidului privind alegerile locale, dacă vom face alianțe, cu cine vom face alianțe și cum ne vom pregăti pentru ceea ce înseamnă alegerile locale. Trebuie să vă informez că, în ultima perioadă, PSD Dâmbovița este într-un proces de analiză a candidaților pentru funcția de primar și a celor pentru funcțiile de consilieri locali, inclusiv pentru Consiliul Județean. Suntem în proces de întărire a organizațiilor, încercăm să ne bazăm în continuare pe oamenii care au demonstrat capacitate de muncă și rezultate în administrația publică și de asemenea suntem un partid deschis care așteptăm alături de noi și încercăm să aducem alături de noi și oameni noi, oameni care să ne dea un plus de forță, de vigoare și de încredere din partea populației. (...) Cred că la Sinaia va fi și o discuție legată de Călin Popescu Tăriceanu. Se știe foarte clar că la începutul oricărei sesiuni parlamentare se fac din nou nominalizări pentru anumite funcții: vicepreședinte al Senatului, chestori și alte funcții care există în cadrul Biroului Permanent al Senatului. Analiza noastră va fi foarte clară vizavi de cum ne desfășurăm activitatea în Senat, sunt păreri diferite față de subiectul dlui Tăriceanu ca președinte al Senatului, dar nu sunt păreri ale partidului și vom avea discuții în cadrul grupurilor parlamentare cum vom aborda noua sesiune. Nu am văzut să existe în acest moment o prioritate în cadrul PSD privind schimbarea președintelui Senatului”, a declarat senatorul PSD de Dâmbovița, Leonardo Badea.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale