Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.12.2018 00:20

Încă o lovitură pentru fostul președinte al social-democraților dâmbovițeni


A A

PSD a cerut strămutarea procesului cu Adrian Țuțuianu

PSD a cerut strămutarea procesului cu Adrian Țuțuianu

VIOLETA STANCIU

 


 

Senatorul independent Adrian Țuțuianu s-a plâns recent pe profilul său de pe o rețea de socializare în legătură cu procesul pe care l-a deschis împotriva PSD la Tribunalul Dâmbovița. Conform fostului președinte al social-democraților dâmbovițeni, PSD a cerut strămutarea procesului la o altă instanță de judecată din țară, întrucât au considerat că influența fostului președinte al organizației județene PSD și al CJD poate afecta imparțialitatea judecătorilor de la Tribunalul Dâmbovița. „Așa cum am anunțat public, am contestat în justiție decizia abuzivă de excludere din PSD. Din păcate, la termenul din data de 05.12.2018, instanța a decis amânarea, întrucât PSD a făcut o cerere de strămutare a cauzei, la o altă instanță, din cauza calității mele de senator. În opinia lor, faptul că sunt senator poate influența imparțialitatea judecătorilor Tribunalului Dâmbovița. (…) Ca urmare, deja am calitatea de parte (reclamant sau pârât) în trei cauze aflate pe rolul Tribunalului Dâmbovița sau al Curții de Apel Ploiești: 1. 13.12.2018 – strămutarea cauzei ; 2. 17.12.2018 – cerere de ordonanță președințială ; 3. Cererea în anularea hotărârii CEX Național al PSD se află în procedură de regularizare, urmând să primesc termen”.

Adrian Țuțuianu, înlocuit și din Comisia Juridică

Senatorul independent, Adrian Țuțuianu a fost înlocuit săptămâna trecută și din funcția de membru al Comisiei Juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări, iar mișcarea s-a produs la cererea grupului de senatori PSD. Despre aceste „mutări disciplinare”, senatorul Adrian Țuțuianu a vorbit pe pagina sa de pe o rețea de socializare. „La cererea grupului de senatori ai PSD, am fost înlocuit, la începutul acestei săptămâni (n.n. săptămâna trecută), din funcția de membru al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări. Se pare că orice loc aș ocupa deranjez, așa că se face orice pentru liniștea domnului Dragnea. Și acest „orice” trebuie luat în serios pentru că nu este o figură de stil. E realitatea ultimului an în care am fost transformat într-o țintă vie. Începând cu data de 4 decembrie, sunt membru al Comisiei economice, industrii și servicii. Și aici îmi voi face treaba cu aceeași seriozitate și dedicație. Până când? Până în momentul în care, din nou, interesele lui L.D. vor fi deranjate. Și, atunci, cu siguranță, voi fi mutat „disciplinar” la o altă comisie. Asta dacă nu se vor întâmpla surprize”, a comentat senatorul Adrian Țuțuianu.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rovana Plumb, revalidată ca președinte PSD Dâmbovița
Lider PMP Dâmbovița: "Lăsați în pace Guvernul Dăncilă!"
Renovarea stadionului "Eugen Popescu", mărul discordiei
Problema pensiilor militare de stat
Record suspect de voturi pentru UDMR
"În România, doctrina nu prea mai contează la oameni"
PRO România prorocește trecerea PSD în opoziție
PNL vrea puterea, dar nu în orice condiții
Rezultate finale în Dâmbovița la europarlamentare și referendum
PNL, dat pe mâna Poliției de partidul lui Cioloș


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Uitatul Eminescu

Știați că pe 15 iunie a.c. s-au împlinit 130 de ani de când Mihai Eminescu a fost așezat de Dumnezeu în Panteonul neamului românesc? A, da, ce întrebare tâmpită! La ce bun să se fi știut? Prin media patriei a bătut un vânt al uitării. Altele au fost prioritățile culturale ale momentului, de pildă… Street delivery.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale