Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.12.2018 00:20

Încă o lovitură pentru fostul președinte al social-democraților dâmbovițeni


A A

PSD a cerut strămutarea procesului cu Adrian Țuțuianu

PSD a cerut strămutarea procesului cu Adrian Țuțuianu

VIOLETA STANCIU

 


 

Senatorul independent Adrian Țuțuianu s-a plâns recent pe profilul său de pe o rețea de socializare în legătură cu procesul pe care l-a deschis împotriva PSD la Tribunalul Dâmbovița. Conform fostului președinte al social-democraților dâmbovițeni, PSD a cerut strămutarea procesului la o altă instanță de judecată din țară, întrucât au considerat că influența fostului președinte al organizației județene PSD și al CJD poate afecta imparțialitatea judecătorilor de la Tribunalul Dâmbovița. „Așa cum am anunțat public, am contestat în justiție decizia abuzivă de excludere din PSD. Din păcate, la termenul din data de 05.12.2018, instanța a decis amânarea, întrucât PSD a făcut o cerere de strămutare a cauzei, la o altă instanță, din cauza calității mele de senator. În opinia lor, faptul că sunt senator poate influența imparțialitatea judecătorilor Tribunalului Dâmbovița. (…) Ca urmare, deja am calitatea de parte (reclamant sau pârât) în trei cauze aflate pe rolul Tribunalului Dâmbovița sau al Curții de Apel Ploiești: 1. 13.12.2018 – strămutarea cauzei ; 2. 17.12.2018 – cerere de ordonanță președințială ; 3. Cererea în anularea hotărârii CEX Național al PSD se află în procedură de regularizare, urmând să primesc termen”.

Adrian Țuțuianu, înlocuit și din Comisia Juridică

Senatorul independent, Adrian Țuțuianu a fost înlocuit săptămâna trecută și din funcția de membru al Comisiei Juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări, iar mișcarea s-a produs la cererea grupului de senatori PSD. Despre aceste „mutări disciplinare”, senatorul Adrian Țuțuianu a vorbit pe pagina sa de pe o rețea de socializare. „La cererea grupului de senatori ai PSD, am fost înlocuit, la începutul acestei săptămâni (n.n. săptămâna trecută), din funcția de membru al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări. Se pare că orice loc aș ocupa deranjez, așa că se face orice pentru liniștea domnului Dragnea. Și acest „orice” trebuie luat în serios pentru că nu este o figură de stil. E realitatea ultimului an în care am fost transformat într-o țintă vie. Începând cu data de 4 decembrie, sunt membru al Comisiei economice, industrii și servicii. Și aici îmi voi face treaba cu aceeași seriozitate și dedicație. Până când? Până în momentul în care, din nou, interesele lui L.D. vor fi deranjate. Și, atunci, cu siguranță, voi fi mutat „disciplinar” la o altă comisie. Asta dacă nu se vor întâmpla surprize”, a comentat senatorul Adrian Țuțuianu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale