Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.01.2015 00:14

Termen de fix o lună:


A A

Propuneri așteptate din Dâmbovița pentru modificarea Statutului PSD

❚ Alături de alți 14 colegi social-democrați de la centru, președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, face parte din comisia care lucrează la modificarea și completarea Statutului formațiunii politice ❚ În această săptămână va fi convocat Biroul Permanent Județean pentru constituirea și la nivel local a unei comisii care să analizeze punctele de vedere venite de la membrii social-democrați și care să vină cu propunerile finale

A. M. POPESCU


Dâmbovița are un cuvânt de spus în ceea ce privește modificările ce vor fi aduse la Statutul Partidului Social Democrat. Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a fost ales să facă parte din comisia stabilită în ședința Biroului Permanent Național pentru a lucra la modificarea și completarea Statutului formațiunii politice. Sub coordonarea liderului Liviu Dragnea, membrii și secretarul comisiei au ca prim obiectiv strângerea propunerilor de modificare a Statutului venite din partea organizațiilor județene ale PSD.

După colectarea tuturor propunerilor din teritoriu, comisia va întocmi un proiect care va fi dezbătut și, cel mai probabil, aprobat în Consiliul Național al PSD, care va avea loc la sfârșitul lunii martie a acestui an. „În ședința Biroului Permanent Național a fost emisă o hotărâre, cu numărul 102, prin care s-a constituit o comisie de lucru în vederea modificării și completării Statutului PSD, comisie care are următoarea componență: coordonator – Liviu Dragnea, secretar – Florin Iordache, membri – Andrei Dolineaschi, Darius Vâlcov, Mihai Tudose, Codrin Ștefănescu, Cristian Dumitrescu, Timotei Stuparu, Florin Pâslaru, Bogdan Niculescu Duvăz, Adrian Țuțuianu, Aurel Simionescu, Gabriel Petrea, Maria Lazăr și Ion Popa.

Această comisie de lucru pentru Statut are ca prim obiectiv colectarea propunerilor de modificare a Statutului de la organizațiile din teritoriu și realizarea unui proiect de modificare a Statutului PSD în perspectiva derulării Consiliului Național al partidului în luna martie, probabil în ultima parte a acestei luni. Așadar, sunt membru în această comisie care cred eu că este foarte importantă și va lămuri foarte multe din aspectele care fac obiectul dezbaterii publice, la acest moment, în partid și în societatea românească”, a precizat Adrian Țuțuianu.

 

Se impune convocarea BPJ

Și pentru că propunerile din teritoriu sunt acceptate doar până la data de 27 februarie, a.c. președintele PSD Dâmbovița a decis să convoace în această săptămână Biroul Permanent Județean și să constituie și la acest nivel o comisie care să vină cu propuneri de modificare a Statutului, dar în același timp să și analizeze punctele de vedere venite de la membrii de partid.

„Dl Dragnea a făcut o scrisoare și a cerut în teritoriu propuneri de modificare a Statutului până la data de 27 februarie, urmând ca aceste propuneri să fie analizate și discutate în cadrul comisiei”, a mai arătat președintele PSD Dâmbovița.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale