Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.01.2022 00:15

La Raciu…


A A

Proiectul rețelei de gaze, în ceață!

Proiectul rețelei de gaze, în ceață!

*Proiectul a fost depus pe programul național Anghel Saligny, dar Guvernul nu a venit până în acest moment cu nimic concret. Din acest motiv, totul  este în stand-by, în ciuda eforturilor făcute de administrația publică locală din Raciu

 

În continuare, comuna Raciu face eforturi mari pentru a implementa proiectul rețelei de distribuție de gaze naturale în localitate. Primarul Vasile Grădinaru ne-a precizat că studiile de fezabilitate au fost făcute, singurul obstacol de care trebuie să se treacă, și cel mai greu, este obținerea sursei de finanțare. Proiectul a fost depus pe programul național Anghel Saligny, dar Guvernul nu a venit până în acest moment cu nimic concret.

Din acest motiv, totul  este în stand-by, în ciuda eforturilor făcute de administrația publică locală din Raciu. Investiția necesită multe intervenții, deoarece Raciu nu are nicio conductă de gaze în apropiere și trebuie să se conecteze de la localitățile din apropiere, cum ar fi Văcărești sau Gura Șuții, ceea ce necesită să se realizeze o conductă de aproximativ nouă kilometri pentru a fi racordată și comuna Raciu.

„Un proiect pentru care ne zbatem foarte mult să facem o achiziție pe înființare distribuție gaze naturale. Acum lucrăm la documentație, dar nu știm pe ce sursă de finanțare vom demara proiectul. Evident, astfel de investiții de anvergură se realizează cu bani de la bugetul de stat. În ceea ce privește proiectul rețelei de distribuție de gaze naturale, este unul care necesită multe intervenții, deoarece  noi nu avem prin apropiere nicio conductă de gaze. Conducta principală o are Transgaz, iar noi trebuie să ne conectăm undeva, ori de la Văcărești, ori de la Gura Șuții, unde ar fi un traseu de la șapte, la nouă kilometri ca să putem ajunge la Raciu”, a precizat primarul de la Raciu, Vasile Grădinaru.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Pașaport de vacanță” pentru copii
Extinderea rețelei electrice la Raciu
„Polițiștii vor relua protestele de stradă”
Ratele la credite se pot dubla până la sfârșitul anului!
Lucrările de extindere a primăriei au demarat
Proiect Smart City pentru modernizarea traficului din Târgoviște
Peste 700 de locuri de muncă vacante
„Impozitarea în plus, pentru că nu mai sunt bani la buget, e o greșeală capitală”
19 proiecte admise pentru finanțare nerambursabilă la CJD
Camera de Comerț Dâmbovița refuză participarea la Bursa Locurilor de Muncă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (II)

Și evenimentul a mai avut loc exact când se împlinesc 150 de ani de la plecarea în eternitatea istoriei a „Crăișorului munților” (Avram Iancu) și când, de asemenea, se împlinește un secol de la încoronarea în Alba Iulia a regilor României Mari.

Și atunci de ce să nu mă ducă/să nu ne ducă gândul că, dezvelirea statuiei unui torționar medieval maghiar al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale