Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.11.2021 00:16

La Raciu,


A A

Proiectul extinderii rețelei de canalizare intră în linie dreaptă

Proiectul extinderii rețelei de canalizare intră în linie dreaptă

*Primarul Vasile Grădinaru declara recent că în localitatea pe care o reprezintă sunt șase stații de pompare pentru canalizare, de-a lungul rețelei construite până acum *Aceasta cuprinde 70% din comună, iar conducerea Primăriei Raciu vrea să extindă rețeaua în toată comuna, în urma proiectului depus la începutul acestei luni

 

Vești bune pentru locuitorii comunei Raciu! Primarul Vasile Grădinaru a anunțat că la începutul lunii noiembrie a fost depus la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, cererea de finanțare pentru obiectivul de investiții ,,Extindere rețea de canalizare menajeră în comuna Raciu, județul Dâmbovița”. Valoarea proiectului se ridică la suma de 5.893.967,24 lei.

Tot primarul Vasile Grădinaru declara recent că în localitatea pe care o reprezintă sunt șase stații de pompare pentru canalizare, de-a lungul rețelei construite până acum. Aceasta cuprinde 70% din comună, iar conducerea Primăriei Raciu vrea să extindă rețeaua în toată comuna, în urma proiectului depus la începutul acestei luni.

„Avem 70% din comună racordată la rețeaua de canalizare, mai avem 30% de acoperit și întreaga localitate va avea canalizare. Este important ca oamenii să se racordeze la această utilitate, este un pas către dezvoltarea comunității locale și pentru asta trebuie să facem un efort cu toții pentru a ajunge la un nivel mai ridicat”, a declarat Vasile Grădinaru, primarul comunei Raciu.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Bărbat din Decindeni, reținut de polițiști
CJD a lansat licitația publică pentru reabilitarea DJ 712A
Salbă de amenzi aplicate de polițiști
Sprijin pentru racordarea la rețeaua de apă-canal
Gala „Topul Firmelor”, ediția XXIX-a
200 de fermieri înscriși în Programul pentru cartofi
APIA a autorizat peste 21.000 de plăți pentru fermieri
517 locuri de muncă disponibile
Fosele septice trebuie înscrise într-un registru special de evidență
16 centre de asistență socială au primit fonduri nerambursabile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Stabilitatea vine de la Berlin

Coaliția din fruntea Germaniei este stabilă și puternică, iar poziția liderului europeano-german Ursula von der Leyen este incontestabilă. Într-o simbioză perfectă cu Bruxelles-ul, Berlinul își exprimă deschis opinia despre extinderea Uniunii Europene sau despre relațiile comerciale cu alte continente, despre tot ce contează cu adevărat la nivel comunitar.

Germania are o voce puternică la... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale