Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.10.2023 00:13

Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, transmite:


A A

Proiectul „Drumului Expres București – Târgoviște”, în linie dreaptă

Proiectul „Drumului Expres București – Târgoviște”, în linie dreaptă

*Potrivit lui Ionuț Săvoiu, Secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, investiția a primit aprobarea pentru faza de „Analiză multicriterială de traseu - Etapa I”

 

Într-o ședință recentă a Comisiei Tehnice de Examinare (CTE) a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a fost dat un semnal puternic pentru dezvoltarea proiectului „Drum Expres București – Târgoviște”. Potrivit lui Ionuț Săvoiu, Secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, investiția a primit aprobarea pentru faza de „Analiză multicriterială de traseu - Etapa I”.

Această aprobare reprezintă un pas semnificativ în avansarea proiectului și deschide calea către Etapa a II-a, care va conduce la realizarea studiului de fezabilitate pe traseul selectat. De asemenea, demersul reprezintă un angajament concret pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere dintre București și Târgoviște, ceea ce va contribui la facilitarea mobilității și la dezvoltarea economică a județului Dâmbovița. Ministrul Ionuț Săvoiu a subliniat importanța continuării proiectului și a transmis un mesaj ferm: „Pentru cei care încă se mai îndoiesc de noi, vrem să le transmitem că nu ne oprim aici și vom face tot ce ne stă în putință pentru realizarea acestei investiții”.

Drumul Expres București – Târgoviște rămâne un obiectiv prioritar pentru Guvernul României și promite să aducă beneficii  pentru comunitatea locală și pentru întreaga țară prin îmbunătățirea conexiunii rutiere dintre cele două orașe importante. Progresul înregistrat în această fază a proiectului marchează un pas înainte către îmbunătățirea infrastructurii de transport din Dâmbovița, dar și din România.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

SANITAS a chemat Guvernul României în instanță
„Coaliția de guvernare PSD-PNL funcționează”
„PSD Târgoviște va câștiga toate alegerile viitoare”
„Maraton” de activități sociale și cultural sportive
„Dezvoltarea și susținerea fiecărei localități dâmbovițene nu țin cont de culoarea politică a respectivului primar”
Adoptarea noii Legii a pensiilor
Ministrul Justiției, despre Legea pensiilor
„Nu vom merge alături de PSD la alegeri”
Tur de forță în 13 organizații de pe Valea Ialomiței
„M-am liniștit! Eu credeam că PNL are 15% în Dâmbovița”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La 105 ani de la Marea Unire (I)

S-au împlinit 105 ani de la înfăptuirea unui ideal/vis/năzuință, mai precis spus în limbajul istoricilor, proces logic, adică a României Mari. Căci și la 27 martie, la Chișinău, și la 28 noiembrie, la Cernăuți, și la 1 decembrie din anul de grație pentru români, 1918, deci în trei momente cruciale întemeietoare de Țară s-a produs Unirea cea Mare – toate aceste momente fiind de fapt, acte istorice... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale