Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.07.2019 00:25

„Analiză exploratorie”... pe Programul Operațional Infrastructură Mare


A A

Proiectele europene de apă și canalizare, în colimator

Proiectele europene de apă și canalizare, în colimator

VIOLETA STANCIU


Președintele CJD, Alexandru Oprea intenționează ca în cel mai scurt timp să facă ordine pe zona contractelor de asocieri, unde nu se lucrează deloc în momentul de față deși finanțarea este asigurată! 33 de unități administrativ teritoriale din județul Dâmbovița se găsesc în această situație, dar se pare că vina principală aparține constructorilor, care nu se grăbesc să ducă la bun sfârșit lucrările pe care le-au contractat. De asemenea, Alexandru Oprea a dispus ca, și la nivelul CJD, să se analizeze situația fiecărei investiții, astfel încât acestea să fie urgentate și finalizate la termen. În atenția reprezentantului CJD se află și Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). În acest sens s-a purtat deja o discuție „exploratorie” cu consultantul aplicației pentru a se pune la punct ultimele detalii legate de ceea ce înseamnă predarea documentației pentru a trece efectiv la partea de proiectare și licitație a obiectivelor pe POIM.

"Nu voi mai tolera o astfel de abordare din partea agenților economici"

,,O să am o discuție cu cele 33 de unități administrativ teritoriale și cu agenții economici care au contracte legate de asocierile în care CJD este parte alături de UAT –uri, pentru că vă spun cu mâhnire că deși avem fondurile alocate, bugetate, credite bugetare, nu credite de angajament, pe fiecare dintre cele 33 de asocieri, din păcate nu se lucrează pe niciuna. În ceea ce mă privește nu voi mai tolera o astfel de abordare din partea agenților economici. De asemenea, am dispus o analiză la nivelul fiecărui obiectiv de investiții care se află în lista de investiții a CJD, astfel încât până la sfârșitul anului să asigurăm îndeplinirea obiectivelor pe care ni leam asumat. Mă refer la sediul Bibliotecii Județene „I.H. Rădulescu” pe care intenționăm să-l facem la Târgoviște, pentru că am preluat Centrala Termică din Micro III. De asemenea, mă refer la clădirea Centrului Militar Județean, la alimentarea cu energie electrică și la partea de amenajări, în spate, la Cabana Podul cu Florile, la infrastructura de drum și de trecere tot la Cabana Podul cu Florile, la covoarele asfaltice pe care le-am gândit și pe care le avem finanțate din bugetul CJD și pe cele pe care le-am solicitat a fi bugetate de la Comisia Națională de Prognoză. Totodată am avut o analiză exploratorie cu consultantul care a întocmit aplicația pe Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), pentru a pune la punct ultimele detalii legate de ceea ce înseamnă predarea documentației pentru a trece efectiv la partea de proiectare și licitație a obiectivelor pe POIM”, a declarat președintele CJD, Alexandru Oprea.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La limita guvernării europene
Studiu de fezabilitate aprobat pentru centura orașelor Pucioasa și Fieni
Cutremur de proporții la Găești și Șelaru
Performanță dâmbovițeană la Olimpiada Națională de Română
287 de locuri de muncă disponibile
CJ Dâmbovița, reprezentat la Comitetul European al Regiunilor
115 elevi la olimpiada „Cultură și spiritualitate românească”
Ziua internațională a cărții, la Muzeul „Casa Romanței”
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Amenzi usturătoare pentru șoferii băuți la volan


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale