Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.05.2023 00:12


A A

Proiecte ndrznețe anunțate de Primria Dobra

Proiecte ndrznețe anunțate de Primria Dobra

Maraton de proiecte pentru comuna Dobra! Luna trecut, primarul Daniel Nica anunța c au fost semnate contractele de finanțare pentru eficientizarea electric și reabilitarea celor dou grdinițe din satele Mrcești și Dobra! Investițiile nu se vor opri aici, potrivit edilului șef.  Recent, a fost semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Redresare și Rezilienț (PNRR), în care este vizat reabilitarea moderat a cldirii Primriei Dobra și a cminelor culturale din Dobra și Mrcești.

Proiectul prevede ca toate cldirile s fie montate cu panouri fotovoltaice, sistem de înclzire modern, se vor înlocui elemente de tâmplrie, se vor izola plcile de la acoperiș și se vor placa pereții (acolo unde este cazul). Primarul Daniel Nica a transmis c valoarea proiectului este de 1.484.549,37 lei. Totodat, acesta a mai anunțat a fost semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea moderat a Școlii Gimnaziale „Iulian Rusu” din Mrcești, proiect în valoare de 1.594.937,08 lei, tot prin PNRR.

„În ceea ce privește proiectul pentru Școala Gimnazial, se vor izola  termic pereții, se vor înlocui elemente de tâmplrie, se vor izola plcile de la acoperiș. Urmeaz obținerea documentației de autorizare și scoaterea la licitație a lucrrilor, dup care vom începe lucrrile”, a transmis primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

De asemenea, la începutul acestui an, conducerea Primriei anunța c reabilitarea șanțurilor și podețelor din localitate au fost realizate într-un procent de peste 50%, iar termenul de finalizare al acestei investiții este pân  în var.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

384 de fermieri dmbovițeni s-au nscris n Programul de tomate
Avanseaz lucrrile la rețeaua de canalizare
Conferința ”Educație financiar pentru creșterea afacerilor și dezvoltarea economic”
673 de locuri de munc disponibile
Pensionarii nu ies n strad pentru proteste
676 de locuri de munc disponibile
Fondurile de vntoare, la mare cutare
„Legea salarizrii bugetarilor mai ru i-a nvrjbit”
„DJ 712 va intra n faza de licitație”
Sancțiuni aspre pentru incendiile de vegetațiePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea ntre ciocniri de valuri (II)

GEORGE COAND


Fascinant, nu? Oare, îns umanitatea, estabilishment-ele i leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbrii care se auzea înc de acum patru decenii i mai bine? Se pare c nu. C interesele imediate i meschine, i egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au fcut ca „ocul viitorului”, teoretizat de acelai... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale