Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.01.2022 00:14

Pentru comuna Runcu,


A A

Proiecte importante în anul 2022

Proiecte importante în anul 2022

*Capul de afiș al investițiilor pentru 2022 ar fi extinderea rețelei de gaze naturale în toată localitate. Momentan au fost realizate studiile de fezabilitate, iar în primăvara acestui an ar putea începe și lucrările

 

Administrația publică locală din Runcu are planuri mari pentru 2022!  Deși anul trecut nu a fost unul strălucit din punct de vedere al investițiilor, primarul Gheorghe Brebeanu are speranțe că în perioada următoare vor fi demarate proiecte de o importanță majoră pentru localitatea pe care o reprezintă. Capul de afiș al investițiilor pentru 2022 ar fi extinderea rețelei de gaze naturale în toată localitate.

Momentan au fost realizate studiile de fezabilitate, iar în primăvara acestui an ar putea începe și lucrările. De asemenea, Primăria Runcu vrea ca în acest an să asfalteze toate străduțele, care duc spre noile pensiuni ridicate în comună, astfel, s-ar aduce un plus și pentru turismul local. Ambele proiecte sunt depuse pe programul național Anghel Saligny.

„Avem în plan multe obiective pentru anul acesta. Din păcate, 2021 nu a fost un an strălucit din punct de vedere al investițiilor. Totuși, anul acesta sperăm ca lucrurile să fie diferite. Unul dintre cele mai importante proiecte ale noastre pe care le avem în obiectiv este extinderea rețelei de gaze în localitate. Studiile de fezabilitate sunt făcute, acum, sperăm ca în primăvara asta să începem și lucrările. Proiectul este depus pe programul Anghel Saligny. Noi am făcut ce ține de noi, acum așteptăm să vină și banii de la Guvern. De asemenea, vrem să modernizăm drumurile de acces spre pensiunile, care s-au construit recent, tot pe Anghel Saligny. Pentru noi, turismul a fost mereu o prioritate”, a transmis primarul Gheorghe Brebeanu.

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Recomandări privind mușcătura de căpușă
„Anotimpul asfaltărilor”
Pompierii, prietenii copiilor!
Prima persoană care s-a vaccinat cu doza a 4-a a fost un medic de familie!
Proiectul locuințelor ANL în zona UM Gară
Proiecte importante pregătite de Primăria comunei Raciu
Estimarea necesarului de vaccin antigripal pentru la toamnă, o mare dilemă!
Medicii de la SJUT, premiați la nivel național
Comuna Dobra ia măsuri de securitate!
Culturile speciale și cele ecologice, în prim plan


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (II)

Și evenimentul a mai avut loc exact când se împlinesc 150 de ani de la plecarea în eternitatea istoriei a „Crăișorului munților” (Avram Iancu) și când, de asemenea, se împlinește un secol de la încoronarea în Alba Iulia a regilor României Mari.

Și atunci de ce să nu mă ducă/să nu ne ducă gândul că, dezvelirea statuiei unui torționar medieval maghiar al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale