Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.03.2023 00:19

Primăria Târgoviște și CJD anunță...


A A

Proiecte de amploare în perioada următoare

Proiecte de amploare în perioada următoare

*Un proiect este inelul doi de centură al municipiului Târgoviște, care va crește accesabilitatea în zona urbană și va avea o lungime de 16,15 kilometri *Un alt proiect pe care Primăria Târgoviște și CJD îl pregătesc este parcarea supraterană din zona centrală a orașului, un proiect mult așteptat de târgovișteni, și nu numai

 

Conducerea Primăriei Târgoviște și cea a Consiliului Județean Dâmbovița promit noi proiecte de anvergură! În cadrul unei conferințe de presă susținută recent, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, alături de președintele CJD, Corneliu Ștefan, au anunțat că parteneriatul între cele două instituții pe care le reprezintă va fi unul cât se poate de benefic pentru locuitorii județului. Aceștia au adus aminte de două mari investiții pe care le pregătesc în parteneriat.

Un proiect este inelul doi de centură al municipiului Târgoviște, care va crește accesabilitatea în zona urbană și va avea o lungime de 16,15 kilometri. Aceasta va porni din comuna Ulmi. Un alt proiect pe care Primăria Târgoviște și CJD îl pregătesc este parcarea supraterană din zona centrală a orașului, un proiect mult așteptat de târgovișteni, și nu numai. Pe lângă aceste două importante investiții, autoritățile locale și județene au transmis că pregătesc alte proiecte surpriză care vor fi anunțate în perioada următoare.

„Între Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița este o colaborare constantă în foarte multe domenii de activitate. Un proiect important este parcarea supraetajată din zona centrală, cu 400-500 de locuri. Avem și câteva surprize foarte plăcute pentru târgovișteni, care vor fi anunțate curând. Am mai afirmat lucrul acesta, o afirm și acum, cu riscul de a se supăra unii pe mine...Corneliu Ștefan este președintele Consiliului Județean care a sprijinit cel mai mult obiectiv, investițional municipiul Târgoviște”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Despre parteneriatul dintre cele două instituții a vorbit și președintele CJD, Corneliu Ștefan: „În perioada următoare, noi, Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria municipiului Târgoviște vom anunța câteva investiții importante pentru târgovișteni și dâmbovițeni, investiții pe care le vom avea în parteneriat. Vor fi mai multe, dar cea mai de anvergură pe care o pregătim este Centura ocolitoare a municipiului Târgoviște. Este un proiect important care va dezvolta municipiul Târgoviște, și nu în ultimul rând, județul Dâmbovița”.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Județul Dâmbovița – de la trecutul istoric la perspective în secolul XXI
Modernizarea transportului public local, pe ultima sută de metri
Deschiderea BABEL, cu o premieră de succes
Parada Babel FAST 2023!
Concluzii după trei zile ale Festivalului Babel
Muzeul Scriitorilor Dâmbovițeni a fost redeschis
Răsucire iohannistă cu... sticlă spartă
Undă verde pentru construcția rețelei de gaze naturale
Uniunea Sanitas Dâmbovița, alături de colegii de la nivel național
Activitate dedicată Zilei Internaționale a CopiluluiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Județul Dâmbovița – de la trecutul istoric la perspective în secolul XXI

Unii istorici, dar și alți oameni de cultură, privesc județul Dâmbovița nu numai ca pe unul voievodal, ci și ca pe unul aristocratic în sensul vechimii sale în istoria poporului român și al existenței unor locuri, în frunte cu capitala sa, Târgoviște, care au dăruit vieții culturale și politice nume cu valoare de cariatide la templul eternității românești.

Și acest județ... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale