Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.01.2022 00:15

Administrația locală anunță:


A A

Proiect pentru o parcare nouă în municipiul Târgoviște

Proiect pentru o parcare nouă în municipiul Târgoviște

*„Mai întâi trebuie să facem studiul de fezabilitate și vom vedea ce va rezulta de acolo. Eu sper să avem peste 400-500 de locuri de parcare în zonă”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan

 

Problema locurilor de parcare din Târgoviște ar putea fi rezolvată în anii următori! Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat într-o intervenție a sa că, Primăria Municipiului Târgoviște, alături de Consiliul Județean Dâmbovița au în plan un proiect pentru construirea unei parcări supraetajate în zona centrală a orașului. Locul vizat ar fi terenurile din zona UPET, care în acest moment sunt doar o ruină în buricul orașului.

O astfel de investiție ar fi mai mult decât necesară pentru municipiul Târgoviște, care este sufocat de mașini, iar lipsa locurilor de parcare dă mari bătăi de cap șoferilor. Totuși, Daniel Cristian Stan a declarat că nu are foarte multe detalii despre proiectul respectiv, deoarece acesta nu se află nici măcar în faza de documentație, dar în perioada următoare va revenii cu noi informații despre o investiție atât de așteptată de târgovișteni, și nu numai.

„Târgoviștea are nevoie de o parcare mare în centrul orașului”

„Vrem să facem o colaborare cu instituția Consiliului Județean pentru un proiect al unei parcări supraetajate în centrul municipiului Târgoviște. Nu avem multe detalii despre acest lucru, mai întâi trebuie să facem studiul de fezabilitate și vom vedea ce va rezulta de acolo. Eu sper să avem peste 400-500 de locuri de parcare în zonă. Vom veni cu noi detalii în momentul în care o să fim foarte aproape de schițarea documentației tehnice pentru această parcare.

Este clar că Târgoviștea are nevoie de o parcare mare în centrul orașului. În acest fel vom putea scăpa de aglomerația de pe străzi în contextul în care pe zona care aparține de UPET, care este o zonă centrală, poate fi amplasată o parcare care să răspundă necesităților de în proximitatea celor mai importante instituții, cum ar fi Primăria Municipiului, Casa de Asigurări de Sănătate și Consiliul Județean, unități bancare, etc”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Caravana Educației a ajuns și în Dâmbovița!
Campanie de informare cu și despre produse românești
Atelier al tinerilor PNL
Plata șomajului tehnic, aprobată de Ministrul muncii
Ședință de Colegiu Prefectural cu proiecte în rafală
Primăria Târgoviște a demarat proiectul de digitalizare
„României nu-i face bine războiul româno-român”
„Sper ca PNL să intre într-o logică de alianță”
„ICR nu trebuie să fie apanajul unui partid”
Tur de forță prin fabricile de tehnică militară


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (II)

Și evenimentul a mai avut loc exact când se împlinesc 150 de ani de la plecarea în eternitatea istoriei a „Crăișorului munților” (Avram Iancu) și când, de asemenea, se împlinește un secol de la încoronarea în Alba Iulia a regilor României Mari.

Și atunci de ce să nu mă ducă/să nu ne ducă gândul că, dezvelirea statuiei unui torționar medieval maghiar al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale