Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.06.2017 00:16

La Băleni


A A

Proiect de 2,7 milioane lei pentru extinderea și modernizarea sediului primăriei

Proiect de 2,7 milioane lei pentru extinderea și modernizarea sediului primăriei
Sediul Primăriei a suferit transformări de imagine în urmă cu aproape

ANA MARIA POPESCU


Administrația locală de la Băleni are o serie de proiecte ambițioase de dezvoltare a localității pe care vrea să le implementeze atât cu fonduri guvernamentale, europene, dar și cu bani de la bugetul propriu. Echipa de conducere a localității se luptă, pe toate căile, să rezolve cele mai stringente probleme ale localității, precum introducerea rețelelor de apă și canalizare, construirea unui dispensar uman, a unei grădinițe cu program prelungit pentru ca agricultorii să nu-și mai chinuie copiii prin piețele din țară pe unde își comercializează legumele, însă în același timp are în plan să remodernizeze și sediul administrativ al Primăriei.

Edilul comunei, Florea Mușat, ne-a declarat că și-a propus să extindă și să modernizeze sediul actual al Primăriei în așa fel încât acesta să se numere printre cele mai frumoase sedii administrative din județ. Sediul Primăriei a suferit transformări de imagine în urmă cu aproape 10 ani, numai că atunci, din cauza unui turn de telefonie, spațiile nu au putut fi extinse atât cât era nevoie. Primarul Florea Mușat vrea acum să îndrepte lucrurile, drept pentru care a întocmit un proiect de extindere și modernizare a Primăriei și speră să obțină fonduri, fie pe filieră europeană, fie guvernamentală, pentru a realiza acest proiect ambițios. Valoarea proiectului este de 2,7 milioane lei, bani cu care se va rezolva problema de spațiu cu care se confruntă în prezent unitatea administrativ teritorială.

„Avem un proiect pentru extinderea și dotarea primăriei. Atunci când am făcut sediul actual al Primăriei, în 2007-2008, aveam în fața clădirii un turn de telefonie care aparținea Romtelecom și nu am putut să mă extind mai mult cu sediul administrativ. Nu mi s-a dat voie să mă extind la momentul respectiv, iar turnul a fost dărâmat la vreo doi ani după ce am făcut clădirea Primăriei. Așa am fost nevoit să fac Primăria în felul cum este acum. Vrem însă să ne extindem încă pe atât și să modificăm etajul, nu o să mai avem capac, ci o să avem birouri, arhivă la etaj, spațiu verde... O să fie o clădire modernă. Vrem să facem și noi o Primărie mai frumoasă și mai modernă decât cea de la Comișani. Proiectul are o valoare de 27 de miliarde lei vechi”, ne-a declarat Florea Mușat, primarul comunei Băleni.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale
Drum inaugurat la Raciu
Festivități de Ziua Poliției Române
Conferință pe tema pericolului drogurilor
Mincinoșii lui Putin (II)
Amenzi uriașe pentru delicte de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale