Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.08.2022 00:13

CCIA Dâmbovița salută lansarea Programului Femeia Antreprenor 2022 care va avea loc astăzi, 18 august 2022,


A A

"Programul poate fi un sprijin pentru femeile antreprenor"


*„CCIA Dâmbovița este alături de mediul de afaceri prin informări permanente în acest domeniu privind programele deschise sau care urmează să se deschidă, prin consultanță în utilizarea diverselor platforme cu care ministerele de resort operează”

 

 

Violeta Stanciu


Lansarea Programului Femeia Antreprenor 2022 și lansarea Topului Firmelor din județul Dâmbovița 2022… au fost temele principale ale conferinței de presă susținută ieri la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița de către directorul instituției, Ștefania Stroică și Alexandra Pârlea, expert accesare fonduri structurale și de coeziune în cadrul CCIA Dâmbovița.

Potrivit directorului CCIA Dâmbovița, Ștefania Stroică conferința de presă a coincis și cu lansarea de către Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a Programului Femeia Antreprenor 2022 în ideea de a susține, de a dezvolta și de a informa mediul de afaceri din județ.

,,Noi, Camera de Comerț Dâmbovița, salutăm lansarea acestui mult așteptat program, lansare care va avea loc joi, 18 august, și va dura până pe 30 septembrie, dată până la care aplicanții se pot înscrie în program. Despre Programul Femeia Antreprenor 2022, o caracteristică de bază a acestui program este faptul că este o măsură personalizată în sensul că asigură accesul la finanțare pentru femeia antreprenor. Există clar un deficit între bărbatul antreprenor și femeia antreprenor, acest program încercând să reducă acest deficit. Conform Ministerului Antreprenoriatului și Turismului în România 36,84% dintre antreprenori sunt femei. Prin urmare încurajăm doamnele să acceseze acest program care li se adresează… Sunt femei din Dâmbovița care doresc să aplice pe acest Program. Seminarul de joi, organizat de noi, este programat pentru ora 11:00, exact după deschiderea oficială a Ministerului Antreprenoriatului… Ne propunem un seminar interactiv, cu întrebări și răspunsuri din partea posibililor aplicanți, din partea antreprenoarelor interesate. Seminarul va fi axat pe sesiunea de întrebări și răspunsuri și pe, spunem noi, „Seminar de 10”, zece posibile idei de afaceri raportate la grila de punctaj”, a declarat Ștefania Stroică, director General Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sindicatele din Poliție, revoltate de mărirea salariilor parlamentarilor
„Românii, fanatici ai produselor din import”
Mega-proiectul european de apă din Dâmbovița
Parc modern construit pe un loc degradat
Întâlnirea de lucru a Camerelor de Comerț din Regiunea Sud- Muntenia
444 de locuri de muncă disponibile
Salariații QUADRA rămân în grevă
Pensionarii, îngrijorați înainte de venirea anotimpului rece
A fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția DN 71 pe 4 benzi
"Modernizarea DJ 714 avansează rapid"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale