Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.05.2023 00:19

La Târgoviște,


A A

Program amplu de reabilitare și extindere a parcărilor

Program amplu de reabilitare și extindere a parcărilor

* Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, primele lucrări au început în zona străzilor Păcii și Radu de la Afumați. „Vom continua derularea unui amplu program de reabilitare și extindere a parcărilor din municipiul Târgoviște!”.

 

Mai multe parcări din municipiul Târgoviște vor fi modernizate! Programul de reabilitare și extindere a parcărilor de reședință a debutat la începutul acestui an. Pentru că a fost o iarnă blândă, administrația publică locală târgovișteană nu a mai stat mult pe gânduri și a demarat lucrările încă din luna februarie, iar acestea vor continua pe tot parcursul anului. Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, primele lucrări au început în zona străzilor Păcii și Radu de la Afumați.

„Vom continua derularea unui amplu program de reabilitare și extindere a parcărilor din municipiul Târgoviște!  Zonele de parcare aferente străzilor Păcii și Radu de la Afumați sunt primele abordate, sistematizarea generând aici peste 100 de locuri noi de parcare, urmând ca intervențiile să fie extinse la nivelul întregului oraș”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan. Nu în ultimul rând, administrația publică locală are în vizor și construirea  unei parcări supraterane în colaborare cu instituția Consiliului Județean, care va fi poziționată în centrul municipiului.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Avocatul Poporului, prezent la Târgoviște
Sfințirea Bisericii Parohiei Alba, eveniment spiritual înălțător
Întreruperi de energie electrică programate
Problemele persoanelor vârstnice, în centrul atenției autorităților
Restricții rutiere din cauza caniculei
Care neutralitate?
Activarea punctelor de prim-ajutor în timpul caniculei
Culturile afectate de furtuni, în vizorul Colegiului Prefectural
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Infrastructura rutieră din jurul școlilor, în reabilitare de amploare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale