Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.05.2023 00:19

La Târgoviște,


A A

Program amplu de reabilitare și extindere a parcărilor

Program amplu de reabilitare și extindere a parcărilor

* Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, primele lucrări au început în zona străzilor Păcii și Radu de la Afumați. „Vom continua derularea unui amplu program de reabilitare și extindere a parcărilor din municipiul Târgoviște!”.

 

Mai multe parcări din municipiul Târgoviște vor fi modernizate! Programul de reabilitare și extindere a parcărilor de reședință a debutat la începutul acestui an. Pentru că a fost o iarnă blândă, administrația publică locală târgovișteană nu a mai stat mult pe gânduri și a demarat lucrările încă din luna februarie, iar acestea vor continua pe tot parcursul anului. Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, primele lucrări au început în zona străzilor Păcii și Radu de la Afumați.

„Vom continua derularea unui amplu program de reabilitare și extindere a parcărilor din municipiul Târgoviște!  Zonele de parcare aferente străzilor Păcii și Radu de la Afumați sunt primele abordate, sistematizarea generând aici peste 100 de locuri noi de parcare, urmând ca intervențiile să fie extinse la nivelul întregului oraș”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan. Nu în ultimul rând, administrația publică locală are în vizor și construirea  unei parcări supraterane în colaborare cu instituția Consiliului Județean, care va fi poziționată în centrul municipiului.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Locuințele sociale și Spitalul Județean, în vizorul Consiliului Județean
Lumea între ciocniri de valuri (II)
Parada Copilului, eveniment de amploare la Târgoviște
Campania „Donează sânge, salvează o viață!”
Măsurile afirmative pentru elevi, discutate de Grupul Mixt de Lucru pentru Romi
Lumea între ciocniri de valuri (I)
Greva profesorilor, punct fierbinte în Colegiului Prefectural Dâmbovița
Mitropolitul Nifon a premiat Corul Excelsior al Seminarului Teologic
Asistența socială pentru vârstnici, în vizorul pensionarilor
Muzeul Național al Poliției Române are nevoie de lucrări de conservarePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea între ciocniri de valuri (II)

GEORGE COANDĂ


Fascinant, nu? Oare, însă umanitatea, estabilishment-ele și leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbării care se auzea încă de acum patru decenii și mai bine? Se pare că nu. Că interesele imediate și meschine, și egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au făcut ca „șocul viitorului”, teoretizat de același... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale