Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.01.2021 00:25

"Sunt onorat să conduc fotbalul dâmbovițean"


A A

Prisăcaru și-a început activitatea la AJF Dâmbovița

Prisăcaru și-a început activitatea la AJF Dâmbovița

❚ "A fost impresionant să atingem o prezență de 98% la vot în acele condiții. Îi felicit și le mulțumesc deopotrivă membrilor afiliați, pentru implicarea de care au dat dovadă" ❚ "Am început cu o analiză concretă a situației asociației la acest moment. Documente, contracte, situație financiară, registre, pentru a vedea exact unde suntem și pentru a identifica drumul cel mai scurt spre atingerea obiectivelor propuse, după care vom trece la schimbări concrete" ❚ "Voi veni cu propuneri concrete de reorganizare a competițiilor, pe care le vom analiza în Comitetul Executiv. I-am rugat și pe colegii din C.Ex. să se gândească la un eventual sistem competițional de primăvară, dar și la viitor" ❚ "Președintele federației face lobby la Guvern și ministerele decidente, în vederea acceptului acestora de a relaxa măsurile extrem de restrictive pentru fotbal, pe care le avem astăzi. Abia aștept să reluăm activitatea fotbalistică și să revenim la normal"

 

C.M.


Începând cu 16 ianuarie 2021, Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița are un nou președinte ales, în persoana profesorului Ciprian Prisăcaru (39 de ani). Este un moment zero în fotbalul județean, greu încercat de pandemia COVID-19, care a blocat aproape în totalitate activitatea asociației. Ciprian Prisăcaru vine cu aplombul unui manager plin de energie, care a acumulat destulă experiență pe poziții de conducere la nivel sportiv, ministerial sau în administrația publică locală. A început munca la AJF Dâmbovița, cu pasiune, convingere și credință, după cum notează site-ul www.frf-ajf.rodambovita.

"Comunitatea fotbalistică dâmbovițeană este puternică"

Rep.: Cum ați trăit alegerile din 16 ianuarie?

- Cu emoție, nerăbdare și speranță. Am avut un contracandidat serios, dar și o echipă puternică, ce mi-a fost alături. Sunt onorat să conduc fotbalul dâmbovițean.

Rep.: Vă așteptați la o asemenea participare record, cu 105 membri afiliați prezenți, ținând cont că Adunarea Generală s-a desfășurat în aer liber, în plină iarnă?

- Nu. Când am văzut cum ninge în acea dimineață, mi-am spus că nu va fi cvorum, deși din teritoriu am simțit dorința tuturor de a avea un președinte ales la AJF Dâmbovița. A fost impresionant să atingem o prezență de 98% în acele condiții. Îi felicit și le mulțumesc deopotrivă membrilor afiliați, pentru implicarea de care au dat dovadă! Seriozitatea și interesul lor mă obligă foarte mult. Prin aceasta, au transmis un mesaj clar: comunitatea fotbalistică dâmbovițeană este puternică!

Rep.: Ce obiective imediate ați stabilit ca președinte al AJF Dâmbovița?

- Am început cu o analiză concretă a situației asociației la acest moment. Documente, contracte, situație financiară, registre, pentru a vedea exact unde suntem și pentru a identifica drumul cel mai scurt spre atingerea obiectivelor propuse, după care vom trecela schimbări concrete. Deja se lucrează la ceea ce înseamnă prezența noastră ca asociație în mediul on-line, la rebranding, după care vom trece la numirea unor membri noi în toate comisiile asociației.

"Vom fi pregătiți din toate punctele de vedere"

Rep.: Vor fi reorganizate competițiile județene?

- Absolut, da! Voi veni cu propuneri concrete, pe care le vom analiza în Comitetul Executiv. I-am rugat și pe colegii din C.Ex. să se gândească la un eventual sistem competițional de primăvară, dar și la viitor, pentru că totul trebuie proiectat pentru a eficientiza raportul costuri/performanță. Când vorbim despre competițiile județene, trebuie să analizăm situația financiară a cluburilor, infrastructura, fondul de jucători. De exemplu, îmi doresc ca în viitorul apropiat să transformăm Liga a 4-a, într-o competiție de elită, cu un sistem competițional realist, adecvat nivelului la care ne aflăm în acest moment.

Rep.: Credeți că este posibilă reluarea competițiilor în această primăvară?

- Eu nu pot decât să îmi exprim speranța că vor începe. Din păcate, reluarea competițiilor nu ține de decizia noastră, ci de decizia autorităților naționale. Știu că președintele federației face lobby la Guvern și ministerele decidente, în vederea acceptului acestora de a relaxa măsurile extrem de restrictive pentru fotbal, pe care le avem astăzi. Abia aștept să reluăm activitatea fotbalistică și să revenim la normal.

Rep.: Ce mesaj aveți pentru membrii afiliați?

- Le mulțumesc pentru încrederea uriașă pe care mi-au acordat-o prin votul de sâmbătă și le promit că nu-i voi dezamăgi! Voi începe, așa cum le-am promis, cu o reorganizare din temelii a AJF Dâmbovița și voi continua să muncesc zi de zi pentru crearea unui mediu competitiv, sănătos și bine structurat, care se va baza pe o strategie ce va avea ca punct de plecare respectarea statutului și a regulamentelor. Nu în ultimul rând, le transmit că vom fi pregătiți din toate punctele de vedere, la momentul în care va fi posibilă reluarea competițiilor.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Iacob încă mai speră la play-off
A apus fotbalul lui Nea cutare
Continuă lupta pentru play-off
Cătălin Vremăroiu apreciază schimbările de la AJF Dâmbovița
Final de aventură în Cupa României
Săndoi ar fi vrut calificarea în semifinale
Nu s-a mai putut
Testele rapide vor fi omologate în sport
CSM Târgoviște, înfrângeri pe linie la Brașov
Paraschiv vrea să promoveze mai mulți jucători tineri


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Pandemia... New World Order (II)

Cu lacătul pus la gură (masca botniță), și care ne ia respirația, cu un noian de interdicții, cătușe la libertatea noastră de mișcare, astfel că protestul în stradă este în bătaia puștii... legiuite, și la purtător, obligatoriu, cu „pașaportul anticoronavirus”,

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale