Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.01.2021 00:25

Ieri, la Centrul de Vaccinare de la Secția de Recuperare a SJUT,


A A

Primele vaccinări anti-COVID în județul Dâmbovița

Primele vaccinări anti-COVID în județul Dâmbovița

❚ ”Se vaccinează personalul medical care s-a programat, iar cel care nu s-a programat urmează să se programeze. Este vorba de tot personalul medical din județ, respectiv medici de familie, personal medical din unități private” ❚ ”Centrul de vaccinare de la SJUT va fi deschis zilnic timp de 12 h, inclusiv sâmbăta”

 

VIOLETA STANCIU

 


 

La Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT) s-au făcut toate pregătirile pentru demararea campaniei de vaccinare anticovid! În mod oficial, vaccinarea a înceapă chiar de ieri, luni, 4 ianuarie, însă nu chiar de la ora 8.00, cum fusese programt, deoarece dozele de vaccin au sosit mai întâi la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Dâmbovița. Cele două cabinete de vaccinare anticovid funcționează la parterul Secției de Recuperare din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. “Oficial astăzi (n.n. ieri) se vaccinează personalul medical care s-a programat, iar cel care nu s-a programat urmează să se programeze. Este vorba de tot personalul medical din județ, respectiv medici de familie, personal medical din unități private. În prima etapă de vaccinare intră doar personalul medical. Centrul de vaccinare de la SJUT va fi deschis zilnic timp de 12 h, inclusiv sâmbăta. Vaccinul, odată ce este dat spre administrare, se păstrează la o temperatură de 2 - 8 grade Celsius la un frigider cu monitorizarea temperaturii, timp de 4-5 zile. Regula cu temperatura foarte scăzută este valabilă la păstrarea pe o perioadă îndelungată a vaccinului. Institutul Cantacuzino repartizează vaccin pentru 2- 3 zile la spitalele din jurul Bucureștiului. Ca o medie a numărului de vaccinări, într-o oră, vorbim de circa 5 vaccinări/h și sunt două cabinete de vaccinare”, ne-a declarat Rodica Nicolae, director de îngrijiri la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT). Cele două cabinete de vaccinare anticovid se găsesc la Secția de Recuperare, la parter, unde s-a amenajat și o intrare specială.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Eminescu are mereu dreptate...
Rezilierea contractului pentru modernizarea DN71 Bâldana – Târgoviște
Compania de Apă Târgoviște, interesată de laboratorul de metrologie al COST
Împărțirea cașcavalului...
Aparatele PCR de la DSVSA vor intra în funcțiune
Zavera de la Capitoliu (II)
Zavera de la Capitoliu (I)
Primarii de municipii nu vor să preia centrele de vaccinare anti-COVID
Parcul Mitropoliei, aproape de finalizare!
Schimbări radicale în industria de Apărare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Eminescu are mereu dreptate...

... în tot ceea ce a scris ca ziarist – de fapt, a fost și este cel mai mare om de presă român incontestabil -, căci ce a înfierat ieri este și acum, după un veac și mai bine, perfect valabil când vine vorba de ceea ce numim clasă politică. De bună seamă el este Poetul Național.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale