Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.03.2023 00:16

La Târgoviște,


A A

Primăvara proiectelor pe infrastructura rutieră

Primăvara proiectelor pe infrastructura rutieră

La Târgoviște se anunță o primăvară cu numeroase investiții privind infrastructura rutieră a municipiului. Primarul Daniel Cristian Stan a precizat că nu mai puțin de 15-16 străzi vor intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare. Una dintre cele mai importante artere rutiere unde vor fi demarate lucrări este Calea București, un proiect demarat de Primăria Târgoviște în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița.

Legat de această investiție, va fi reabilitat segmentul cuprins între comuna Ulmi și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Petru Cercel, cu o suprafață de aproximativ 30.000 mp. Vor fi intervenții la drum, prin turnarea a 3 straturi de asfalt, la trotuare, va fi refăcută canalizarea pluvială și vor fi sistematizate intersecțiile.

Valoarea totală a proiectului este de 13.727.641,24 lei T.V.A. inclus, din care suma de 9.509.627,21 lei, cu T.V.A, va fi suportată de către municipiul Târgoviște, iar suma de 4.218.014,03 lei, cu T.V.A, este asigurată de către Consiliul Județean Dâmbovița în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală. Primarul Daniel Cristian a amintit și despre alte zone din municipiul Târgoviște unde vor fi demarate lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere.

„Urmează să avem foarte multe străzi în reabilitare. Vom da ordinul pentru reluarea lucrărilor în cartierul Prepeleac, foarte curând vor fi reluate lucrările și acolo. Vor începe și intervențiile pe Calea București. Este vorba despre proiectul finanțat și cu sprijinul Consiliului Județean. Vorbim despre intrarea în oraș din spre Ulmi. Sper ca în această primăvară să dăm și acolo ordinul de începere a lucrărilor. În total, nu mai puțin de 15-16 străzi vor intra în reabilitare și nu vorbim de străduțe, vorbim de străzi, cu o suprafață de peste 60.000 de metri pătrați”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Investiții majore în infrastructura educațională la Târgoviște
Uzina Automecanica Moreni caută director!
Piața Mihai Viteazul este împodobită cu flori și miresme de primăvară!
Navalnîi
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Nouă chiar că ne pasă!
Lărgirea DN7 Bâldana-Titu a pătruns și în intravilan
Intervenție riscantă a salvamontiștilor
CARP Omenia Târgoviște împrumută tot mai puțini pensionari


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Nouă chiar că ne pasă!

Ne pasă de țara noastră, chiar mai mult decât credem. Ne interesează ce imagine are România, oriunde ne-am afla. Nu suntem indiferenți la criticile adresate nouă, românilor, și urmărim cu mare interes performanțele liderilor aleși pentru a conduce destinele plaiurilor mioritice. Nimeni nu este deasupra societății, indiferent cât de notorii cred unii că sunt.

Racordarea unei țări de 20 milioane de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale