Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.02.2020 00:09

În continuare sub interdicții


A A

Primarul Stan cere soluții din partea conducerii CSM Târgoviște

Primarul Stan cere soluții din partea conducerii CSM Târgoviște

❚ Deși instanța judecătorească a venit cu o decizie, situația nu s-a deblocat din punct de vedere sportiv la baschet feminin, iar formația târgovișteană este nevoită să sufere și în acest sezon ❚ „Clubul ar trebui sa facă demersurile legale pentru a obține acest lucru, astfel încât CSM să nu aibă interdicții pe zona echipei de baschet. Probabil că Federația dorește să nu mai rămână cu prea multe echipe în liga de baschet” ❚ „Nu cred că Federația ar trebui să se cramponeze de această situație cu privire la care din punct de vedere legal nu există probleme. Este o chestiune care trebuie rezolvată, asta am sfătuit conducerea clubului” ❚ „Târgoviștea nu este un oraș cu un buget extraordinar, dar are echipă de baschet feminin în prima ligă, echipă de volei feminin în prima ligă și echipă de fotbal în prima ligă, mai rar acest lucru”

 

COSMIN SAVA


Unul dintre cele mai interesante subiecte ale ultimilor ani din sportul dâmbovițean este reprezentat de interdicțiile în privința transferurilor pe care le are echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. Deși instanța judecătorească a venit cu o decizie, situația nu s-a deblocat din punct de vedere sportiv, iar formația târgovi șteană este nevoită să sufere și în acest sezon. Cu un lot subțire, echipa pregătită de Cătălin Tănase a intrat totuși în primele șase formații din țară, dar în această fază nu mai poate face față ritmului, devenind evidente problemele cauzate de interdicții.

„Baschetul feminin este pe o pantă descendentă în România”

Primarul Municipiului Târgoviște, Cristi Stan, a transmis că din punct de vedere legal nu mai sunt probleme și așteaptă o soluție din partea conducerii clubului târgoviștean, astfel încât echipa să lupte cu șanse egale, în raport cu celelalte formații, pentru un trofeu.

„Legat de echipa de baschet, nu există niciun fel de problemă juridică în acest moment. Există hotărârea instanței judecătorești, care a stabilit faptul că fostul antrenor nu are creanțe salariale față de CSM Târgoviște. De aici până la o atitudine pozitivă din partea Federației Române de Baschet cred că nu este distanță lungă, iar clubul ar trebui sa facă demersurile legale pentru a obține acest lucru, astfel încât CSM să nu aibă interdicții pe zona echipei de baschet. Probabil că Federația Română de Baschet dorește să nu mai rămână cu prea multe echipe în liga de baschet. Oricum, baschetul feminin este pe o pantă descendentă în România, dacă vedeți câte echipe mai sunt, câte s-au desființat, care este nivelul. Nu cred că Federația ar trebui să se cramponeze de această situație cu privire la care din punct de vedere legal nu există probleme. Este o chestiune care trebuie rezolvată, asta am sfătuit conducerea clubului. Eu nu mă pricep foarte bine la aceste lucruri care țin de managementul sportiv, cred că ar fi normală o reacție din partea clubului. Am solicitat public, dar și în discuțiile pe care le-am purtat cu ei, acest lucru”. Mulțumit de echipa de volei Stan s-a declarat mulțumit de rezultatele echipei de volei feminin, pe locul 3 în Divizia A1, și transmite că Târgoviștea are motive de mândrie, ținând cont că este reprezentată în prima ligă în trei ramuri sportive diferite. „În sport mereu e loc de mai bine, dar eu cred că e un loc onorant în acest context, mai ales că în acest moment Târgoviștea, care nu este un oraș cu un buget extraordinar, are echipă de baschet feminin în prima ligă, echipă de volei feminin în prima ligă și echipă de fotbal în prima ligă, mai rar acest lucru”, a transmis primarul Târgoviștei în emisiunea Sport Show, de pe Columna TV.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca
Stagiu de karate cu un campion olimpic


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale