Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.01.2015 00:13

Magistrații au decis


A A

Primarul Marin Dragnea, în arest preventiv

Primarul Marin Dragnea, în arest preventiv
Primarul Marin Dragnea este singurul din grupul de șase persoane care își va petrece următoarele zile dupã gratii

❚ Față de celelalte cinci persoane urmărite în acest caz s-au luat următoarele măsuri: fosta contabilă a primăriei și cei doi patroni au primit arest la domiciliu, actuala contabilă a primăriei și casiera vor fi cercetate sub control judiciar ❚ Învinuirile care li se aduc acestora sunt: abuz în serviciu, delapidare, complicitate la delapidare, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, cu un prejudiciu de aproape 9 miliarde lei vechi

CORVIN DUMITRICĂ


Primarul comunei Butimanu a fost arestat preventiv marți noapte pentru 30 de zile. Față de fosta contabilă și cei doi oameni de afaceri instanța a luat măsura controlului judiciar, iar actuala contabilă și casiera vor rămâne în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile. Cei șase sunt acuzați de procurori de abuz în serviciu, delapidare, complicitate la delapidare, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2011-2014, angajații Primăriei Butimanu ar fi făcut în mod direct plăți aferente unor cheltuieli, „sustrăgându-se astfel de la verificările privind respectarea limitelor creditelor bugetare deschise și repartizate, precum și a destinației acestora”. Anchetatorii au indicii conform cărora din primăria Butimanu ar fi fost efectuate plăți în cuantum de 589.157 lei către doi agenți economici, pentru lucrări neexecutate sau datorii fictive.

Totodată, angajații administrației locale, în frunte cu primarul Marin Dragnea, nu au aplicat măsuri de executare silită pentru colectarea unor creanțe fiscale, în valoare de 117.923 lei



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de codrut la 25.02.2015 18:43

nu este general. este un simplu maior in rezerva, facut la apelul bocancilor.


Trimis de irina la 19.02.2015 19:58

am o veste proasta.cu 5 avocatii platiti din munca cinstita dl.general de butimanu a reusit aztazi sa l induplece pe domnii judecatorii si a primit un cadou de nesperat.arest la domiciliu.oare o sa aiba timp sa se bucure de asa zisa libertate?noi speram din tot sufletul sa ajunga unde este locul lui si ca sa nu stea singur poate insotii si cadanele din primarie in frunte cu asa zisa consiliera lu Leu...grasa lu Zavoianu si altii care o spala pe picioare.


Trimis de Dinu la 30.01.2015 21:57

Cu avocatii pe care le are poate scapa u o suspendare.Dar ce se va intampla u oamenii din Butimanu...saracii de ei..noi vorbim de neamuri,lingai.Cine va mai scuti pe oamenii de amenzi,cine va da pachete de pasti si de craciuni care fireste erau tot din banii contribuabililor facute rost asa zis din buzunarul propriu,dar cel mai rau este ca prima doamna cu cine mai plinba caini la veterinar ca nu mai are nici masina,nici sofer la scara.Ii dorim dl.primar cand vine acasa sa gaseasca apa -canalizare, si gaze.si un salon de masaj unde consilierele personale sa l spele la picioare.


Trimis de irina la 30.01.2015 19:08

sa speram ca justitia va face treaba pana la final,dar daca ne gandim la cate relatii are dl.general slabe sperante.scapa cu suspendare.daca vinde smecheru de fii-su o masina acopera si prejudiciul lu tatica.fetele nu au nici o vina doar a au ascultat si a executat ca la armata.pacat...mare pacat..profitorii sta acasa isi cresc nepotii si altii sta in arest.succes domnilor anchetator care au avut curajul sa l bge la zdup...si sa nu va fie frica ca dl general dragnea va destituie din functii..


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Modernizare și reabilitare extensivă în școli și licee
ÎPS Nifon, întâlnire cu noua conducere UVT
Polițiștii, în dialog cu școlarii
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Scandalagii reținuți de polițiști
Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale