Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.09.2022 00:11


A A

Primarul din Dobra, alături de elevi în prima zi de școală

Primarul din Dobra, alături de elevi în prima zi de școală

Ieri a fost prima zi de școală, iar elevii din Dobra au fost întâmpinați la unitățile de învățământ de către cadrele didactice, dar și primarul localității, Daniel Nica. Acesta a vorbit mereu despre importanța educației în societate, iar multe dintre proiectele demarate de echipa administrativă condusă de actualul primar vizează dezvoltarea instituțiilor de învățământ din comuna Dobra. Acesta a ținut să le transmită și un mesaj de încurajare elevilor și preșcolarilor din Dobra, care tocmai au pășit către un nou univers al cunoașterii și al pregătirii pentru viitor.

„Prima zi de școală! O zi încărcată de emoție, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari! Dragi copii, vă urez din toată inima un an mai bun, cu multe realizări, să fiți sănătoși și să obțineți rezultate deosebite! Voi fi mereu alături de voi și de dascălii voștri, așa cum am fost și până acum și vă voi sprijini din toate puterile mele! Sunt mândru de voi! Mult succes în noul an școlar”, a fost mesajul primarului comunei Dobra, Daniel Nica.

Amintim că, în această vară, la Dobra, au debutat lucrările la o nouă bază sportivă tip B, la Școala Gimnazială din satul cu același nume! Tot în această vară, primarul Daniel Nica a anunțat că două unități de învățământ din localitate sunt incluse în proiectul de reabilitare energetică. Astfel, clădirile care vor putea fi reabilitate energetic sunt Școala Gimnazială din satul Dobra și Școala Gimnazială din satul Mărcești. Vom reveni cu detalii despre stadiul celor două proiecte.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Vârfuri, Pagini de istorie. File de monografie"
Elevii nu mai pot fi exmatriculați!
„Tezele ar putea să fie eliminate de tot din programă”
Pescuirea minunată
Infrastructură sportivă și educațională în dezvoltare la Raciu
Inspectorul școlar general, despre bursele de studii la clasa a V-a
Răvășitul oilor, la mare căutare și în acest an
Răvășitul oilor, „unul dintre festivalurile emblemă ale județului Dâmbovița”!
Inspectorul școlar general, despre proiectul pilot al evaluării digitalizate
Sfânta Cruce - nădejde spre mântuire


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidătoarea nesimțire

George Coandă


Este clar, parlamentarii patriei, și de stânga, și de dreapta, și-au pierdut de-a binelea uzul rațiunii, căzând în plasa întinsă de UDMR. Propunând în Parlamentul României ca salariile parlamentarilor, administrației prezidențiale și publice locale să fie substanțial crescute, iar parlamentarii validând prin vot... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale